keskiviikko 30. syyskuuta 2015

Suuri Interrail- videokooste


Tasan 3 kuukautta sitten lähdimme reilu 3 viikoksi 2 espoolaisen + 1 Etelä-Pohjalaasen flikan vahvistuksella valloittamaan Etelä-Euroopan kuumimpia kohteita - matkustusmuotona interreilaus. Uskon, että tämä video antaa teille meidän matkasta enemmän todentuntuista osviittaa kuin mitkään ylistyssanat aakkosista käsin. Antakaa videon viedä mennessään, älkääkä hämääntykö sen pituudesta.. ;-)

Olen pyrkinyt tuomaan videossa esille aitoja tuntemuksia, juurikin sitä oikeaa kaunistelematonta reppureissaajan arkipäivää. Väsähtäneitä lookkeja, turvonneita jäseniä, laittoman huonoja vitsejä ja niin edes päin. Toivon, että video kuvastaa hyvää seikkailumieltä ja parhaimmassa tapauksessa nostattaa reissukuumeen ihan uusiin sfääreihin. Voisin suositella interreilausta lähes kaikille, jotka omaavat joustavan ja hyvän asenteen alati vaihtuville uusille tilanteille, muutoksille ja rohkeuden tutustua ennakkoluulottomasti uusiin paikkoihin ja ihmisiini, tietysti maalaisjärkeä käyttäen. Mahtavaa, että sain kokea tämän elämyksellisen reilin näiden kahden ihanan ystävän kanssa; Nean ja Riinan. ♥ I love you girls.


Ja hei, olkaahan armollisia videossa esiintyville läpändeerauksille ja rähjääntyneelle ulkomuodolle. Jos odotitte reilaukselta pelkkää We Love It- sivuston freshiä ''ruskettuneet kanankoivet altaalla''- söpöstelyä, GHD-raudan korkkiruuvikiharoita ja korkokenkiä, menitte metsään kauas ja pahasti.

- Ina

P.S. Eilen iltana lisäämäni postaus katosi kuin tuhka tuuleen.. Joten mun täytyy kirjoittaa se uusiksi ja julkaista se tässä lähipäivinä. Nyt kun suurin kiukku ja hermo on tasaantunut.. 

14 kommenttia:

 1. Hei pakko vinkata, että ainakin mulla se edellinen postaus näkyy vielä bloglovinin kautta! Että jos copypaste tyylinen postauksen uusiminen on vaihtoehto ja säästää hermojasi (;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo näin mä kuulin, kun joku mulle tästä linkkasi! Pitääpä copypaste meiningillä tehdä siitä oma postauksensa tänne uusiksi, vaikka osa ois valitettavasti jo sen lukenutkin.. :')

   Poista
 2. Moikka ihana Ina!!! Ihan super ihana video ja ihan kateelliseks tulin. Pakko kokea myös sama, kiitos tosi paljon videosta ja kaikista postauksista mitä oot lukijoille kirjottanu. En oo monee vuotee lukenu kenenkää blogia, mut sun blogia tuun ainaki kerra kuukaudes lukee. Ihan upee video ja huomaa kuinka onnellisia ja ilosia olitte reissulla ja tosi ihanaa nähä et sul on noin aitoja ja hyviä ystäviä ympärillä, pidä kiinni. Jos ei oo salaisuus, ni paljon koko reissulla meni rahaa suunillee? Kiinnostais todellaki kokee sama ehkä vanhemmalla iällä ja ku on vähä paiskonu duunii, ni sen takii lähinki kyselee tost hinnasta! Hyvää jatkoo sulle ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa ihanuus, sinä tyttönen kenen kanssa juteltiin joskus pari vuotta sitten Helsingin metrossa!! I remember you ;-) Kuule sulla on koko elämä aikaa päästä toteuttamaan tämä unelmasi, interreilaaminen Euroopassa on kuitenkin suhteellisen helppoa ja ''vaivatonta''.. Raha-asiat on sitte aina erikseen, mutta jos priorisoi niin kaikki on mahdollista. Interreilata voi myös hyvinkin pienellä budjetilla. En usko, että mun budjetti nyt on mikään salaisuus, voisin sanoa että aikalailla 2000 e meni meikäläisellä koko reissuun. Sisältäen siis lentoliput Helsinki-Kroatia ja paluulento Malaga-Suomi, interreilikortti (joku 360-380 e jos en aivan väärin muista), junien paikkaliput, syömiset, aktiviteetit, shoppailut, ihan kaikki.. Mutta halvemmallakin varmasti pääsisi. Käytiin aika paljon ulkona syömässä, mutta harvemmin missään kalliimmissa tietenkään! Pitää ehkä joskus tehdä semmonen kattavampi postaus interreilistä ja sen toteutuksesta.. :-) Hyvää jatkoa myös sulle Karina! <3

   Poista
 3. Apua miten ihana video! Tosta välitty niin hyvin se fiilis ja teidän reissu oli varmasti ihan huippu! Tän myötä tekis mieli ihan hirveesti itekin lähtee interreilaamaan, oon siitä kyllä pitkään jo haaveillukin :) Niin ja en voi hehkuttaa tarpeeks sitäkään miten ihanaa on, että aloit taas bloggailemaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että! Kiitos huikeen paljon! <3 Ihana, että ihmiset on tykänneet tästä. Kyllä piti aika paljon vääntää noiden videoiden leikkausten ja musiikin yhdistelyjen/äänenvoimakkuuksien kanssa.. Mutta tosta jäi nyt upea muisto reililtä meillekin. Ja ei se reilaaminen koko ajan ollut mitään ihanaa fiilistelyä, siis tottakai asenne oli kaikista tärkein pitää hyvänä, mutta kyllä mä pari kertaa sain hermokohtauksia väsystä ja stressistä yms. mutta onneksi ne tilanteet meni tosi nopeesti ohitse, haha! :D Ja kiiiitos vielä <3

   Poista
 4. Miten ihanan aito ja seikkailuntäyteinen video, teidän reili vaikutti aivan huikelta! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon Iida! <3 Ja sun matkakuvat on aina kans niin yhtä houkuttelevan ihania ;-)

   Poista
 5. Samoja reittejä reilasin joskus 18-vuotiaana, ikimuistoista :). Mikä oli mielenkiintoisin kohde? Itselläni on sukujuuret Kroatiassa, kiva että kävitte siellä :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että! Pientä nostalgian tuntumaa sitten siellä ruudun toisella puolella.. ;-) Kyllä mä tykkäsin tosi paljon Kroatiasta, ehkä juuri osaksi myös senkin takia koska isän sukujuuret on Serbiasta ja kulttuurillisesti Kroatia ja Serbia ovat niin samankaltaisia. Heti tuli semmoinen kotoisa olo, tietysti kun kielikin on sama. Olen siis käynyt Kroatiassa kerran aikaisemmin muutaman päivän visiitillä tokikin. Tykättiin myös Ranskan Rivierasta mm. Nizzasta ja ähh.. ei osaa millään valita lempparia. Barcelonassakin olis ollu niin paljon vielä enemmän nähtävää!

   Poista
 6. Hei! pakko kysyä, mikä tuon toisen kappaleen nimi on mikä soi tässä taustalla? en kestä kun en muista nimeä :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua mikähän sen biisin nimi olikaan! :D Mun pitää se selvittää tolta toiselta koneelta, ihan kielen päässä mutta en muista..... Nolo minä :D

   Poista
  2. haha voiei :D lupaa ilmottaa mulle sit kun muistat sen!? nimim. vieläkään en ole kyseistä kappaletta löytänyt >.<

   Poista
 7. Olis ihan tuhottoman siistiä itsekin lähtee reilaamaan, mut ei oo rahaa eikä osaa englantia :D

  VastaaPoista