tiistai 23. kesäkuuta 2015

Mitä mulle kuuluu vuoden jälkeen?


Siitä on melkein tasan vuosi vierähtänyt, kun kirjoitin kyynel silmäkulmassa Ina's lifestylen viimeisen jäähyväispostauksen.

Vaikka haikein mielin jätin taakse rakkaan blogini - blogini mihin oli punottu nuoruuteni voimallisimmat hetket ja pisarainen osa sydämen suurimpia salaisuuksia - tiesin, että tein oikein. Sitä valintaa kutsutaan luopumisen valinnaksi, jokin asia on tullut pisteensä päähän ja on aika katsoa mitä muuta ympärillä oleva maailma on tarjota tähän elämää kaksin käsin hamuavaan nuoreen naiseen. Halusin keskittyä ''oikeaan'' elämään, en siihen elämään mitä minun täytyi tuoda julkisesti tarjottimelle. Olin kasvanut blogiini kiinni ja se minuun. Ja tää yksi blogiton vuosi teki todella paljon ihmeitä. Elämässäni on tapahtunut suuria muutoksia.

.. Minusta tuli ylioppilas, oikeen Gaudeamus Igitur teille kaikille vaan! Valmistuin itsenäisyyspäivänä 2014, mutta viralliset ylioppilaskuvat ehdin nappasta juuri viikko ennen tämän kevään ylioppilaiden kukkaan puhkeamista.. Eli tää Ina ei oo pohjimmiltaan miksikään muuttunut. Sama hepsankeikka ja höpsäntuura täällä ihmettelöö maailmaa.
.. Tutustuin mahtaviin ihmisiin, mm. pikkuserkkuuni Roosaan. Verisukulaisuuden lisäksi tästä ihmisestä on tullut mulle todella rakas ja tärkeä ystävä. Jutellaan aina syvällisiä ja psykologis-analyyttis-geeniparit taitaa olla meillä prikuulleen samat. Love you girl.
... Menin kihloihin!! Kyllä, 19-vuotiaana ja selvinpäin. :'D Heitetäänpäs vähän vitsiä vakavasta aiheesta, ei vaan mutta siis tosi on että aikamoisia tilastollisia poikkeamia varmaan ollaan Suomen mittakaavassa, kun näin nuorena kihlauduttiin (eikä vielä ehkä sekään) vaan että ollaan ottamassa suuri askel eteenpäin yhteisessä elämässämme menemällä kesällä naimisiin. ♥ Sanomattakin selvää, että oon ihan äärettömän onnellinen, että oon tässä kyseisessä elämäntilanteessa Samulin kanssa. Heti alkuseurustelusta lähtien meille molemmille alkoi valjeta, että tää ei oo mikään keponen juttu vaan oikeesti halutaan toinen toisistamme vielä enemmän olemalla se tulevaisuuden elämänkumppani ja puoliso. Haluan oppia rakastamaan toisen heikkouksia yhtä paljon kuin niitä vahvuuksia. Haluan tehdä mitä sydän sanoo, liikaa miettimättä sitä mitä yhteiskunnalliset normit meiltä odottavat. Vaikka avioliitto ei ole vaaleanpunainen shampanjapullo kuplivassa poreammeessa tai hekumallinen hyvän fiiliksen jatkumo - se ei tarkoita sitä, että rakkaus olisi epäonnistunutta tai se olisi paskempaa kun romanttisimman rakkausleffan tähdellisimmässä trailerissa. Rakkaus on tunteiden lisäksi myös päätös, päätös rakastaa toista

Jos jotain oon konkreettisesti todeksi oppinut kuluvan vuoden aikana, on se, että meistä kukaan ei voi elää elämää toisen puolesta. Kukaan toinen ihminen ei voi kantaa tai viedä sun tuskaa pois, kukaan toinen ihminen ei voi elää sun ainutlaatuista elämää sun puolesta, kukaan ihminen ei tee niitä valintoja mikä sun on itse kohdattava. Aluksi kihlautumisen jälkeen ajatukseni harhailivat jopa liikaa siinä, että mitäköhän muut ihmiset tuumaa ja mitäköhän ne ajattelee. Toki me kaikki ihmiset (minä mukaanlukien) ollaan luonnostamme jonkin verran uteliaita, eikä se välttämättä aina ole kauhean negatiivinenkaan asia. :) Itse en ainakaan usko, että meidän tai kenenkään muun onni on keltään muulta pois - päinvastoin! Me voidaan vaan levittää onnea, hyväntuulisuutta ja kunnioitusta jokaista yksilöä kohtaan olemalla perusystävällisiä ja kohteliaita. Onneksi tajusin jossain vaiheessa, että nyt ajattelut sikseen Ina - munhan täytyy nauttia elämäni parhaimmasta ajasta ja kihelmöivästä odotuksesta täysin rinnoin. 

... Parhaan ystäväni Heidin ylppäreitä juhlittiin myös tänä kesänä. Itseasiassa kaksoistutkintoa, not bad. ''Kivi, paperi sakset'' arvatkaa mikä tamine näistä kolmesta löytyi mun ja Anan tekemästä onnittelukortista? ;-)
... Yksi mullistavimmista asioista oli myös tulla tädiksi ja kummitädiksi rakkaalle Ester Alice Juhontyttärelle 21.10.2014. Sanat ei riitä kuvaamaan, miten paljon tuota pikku-pupusta rakastan. On ollut ihanaa, kun lähipiiriin on syntynyt vauvoja. Saa hoitaa, hoivata ja lässyttää loputtomiin vauvakieltä..
Viime kevät (vaikka syksyaiheisen kuvan tähän havainnollistamaan valitsin) oli opiskelun täyteistä aikaa. Hain ensimmäistä kertaa korkeakouluhaussa ja hain OKL:n eli luokanopettajakouluun. Kävin VAKAVA- valmennuksessa Ilmajoella EP:n opistolla, mikä oli todella hyvä ja hyödyllinen kaikin puolin. Aivan ei kuitenkaan pisteet riittänyt pääsykokeista seuraavaan vaiheeseen (pistettä vaille Rovaniemen yliopiston 2. vaiheeseen pääsy, mutta ehkäpä se oli näin tarkoitettu 8D) eli soveltuvuuskokeisiin, joten ensi vuonna aion hakea entistä motivoituneempana jatko-opiskelemaan. En ollut kamalan pettynyt, sillä tiedän että monet yrittävät hakea yliopistoon useampia vuosia, joten uskonn että mulla on hyvät potentiaalit vielä päästä joskus elämässäni lukioasteesta eteenpäin. :''D Tampere olisi ihan unelmakaupunki asua ja opiskella, joten sinne pyrin sitten uusiksi ensi keväänä. Tämän hetken suunnitelmissa olisi mennä suorittamaan kasvatustieteen perusopinnot Ilmajoen EP:n opistolle. Odotan sitä innoissani, sillä pääsin jo opiston makuun viime keväänä ja vaikka opiskelu tulee olemaankin rankkaa/paljon aikaa vievää, niin ainakin sain unelmiin tähtäävän tarkoituksen ensi vuodelle. 
Kuvasatoa Instagramin maailmasta. Rakkaita ihmisiä, yksiä lemppari Raamatun paikkoja, Interrailing- suunnitelmia (lähtö lähestyy, 30.6 lento Kroatiaan). Liikaa jännittäviä asioita tapahtumassa.. Reilistä myöhemmässä postauksessa lisää!
Mun kaasot ja muut läheiset järjesti mulle maailman parhaimmat polttarit muutama viikonloppu takaperin. AI että, tää päivä ansaitsee kyllä ihan oman postauksensa. ♥

Tää päivä on ollut tunteita täynnä, sillä työpäivän päätteeksi mentiin katsomaan mun ja Samulin tulevaa kämppää paikan päälle ja saatiin kirjoitettua vuokrasopparit puhtaaksi. Jippii! Pääsen muuttamaan vihdoin ja viimein omilleni, ei siihen mennytkään kun se 20 vuotta. :D Mulla onkin tänä lauantaina 20v synttärit, oonko mä muka jo niin ''vanha''. Vaikka tiedän että oonkin forever young, haha. Aloitin kuitenkin entisen blogini 14-vuotiaana.. Johan on lystikästä.

Vitsit! Pian mä painan ''Julkaise''- nappia ja kyllä mua ehkä hiukan jännittää, että mikä teidän lukijoiden vastaanotto on. Muutin blogini nimen Inaseksi, sama nimimerkki kun mulla on instagramissakin käytössä. Haluan jonkinmoisen pesäeron kuitenkin vanhaan blogiini, siksi mulla on vanhoista postauksista näkyvillä vain tuo viime kesän jäähyväispostaus.

En uskalla yhtään sanoa, mitä haluan blogiltani ja kuinka usein tänne tulen kirjoittelemaan; tämä onkin yksi kriteeri, että mua ei ala ahdistamaan ainakaan näin alussa liialliset suorituspaineet tänne kirjoittamisen suhteen. Aion ottaa rennosti ja toivottavasti se huokuu ruudun toisellekin puolelle, tottakai nautin ja tykkään kirjoitella elämän syvällisyyksistä edelleen, mutta uskon löytäväni hyvän balanssin tähän koko touhuun ajan kanssa. ♥ Tuntuupas kyllä vapauttavalta purkaa sydäntä näin tekstin muodossa, en muistanutkaan miten terapeuttista tämä oli.. Kiitos ja kuitti!

Rakkaudella, Ina

73 kommenttia:

 1. Ihanaa sä palasit! <3 Tervetuloa! :)

  VastaaPoista
 2. Et arvaakkaan mikä hymy ja pieni kiljahdus multa pääsi, kun vielä ennen nukkumaanmenoa päivitin bloggerin etusivun ja näin sun nimes siinä ensimmäisenä !! Oot ensimmäinen bloggaaja, jota aloin silloin aikoinaan yläasteikäisenä seurailemaan ja sun kautta tutustuin koko blogimaailmaan. Ja vaaau, tässä mä nyt luen sun postausta vuoden tauon jälkeen (myöskin tuoreena ylioppilaana)! Ihanaa ihanaa ihanaa, tervetuloa takaisin <3 Teit juuri yhden tytön todella onnelliseksi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai että!! Tää on NIIIIN paras palkinto mitä voi saada tästä uuden blogin aloittamisesta. <3 Kello on jo 2 yöllä ja oon saanut jo näin monta iloista kommenttia! Vitsit. Suuret kiitokset vielä sulle ja onnittelut tuoreelle ylioppilaalle! ;-)

   Poista
 3. OI IHANAA ETTÄ PALASIT! :-) Siis kaikista jännintä tässä on se, että JUST eilen mä mietin et hitsi ois kiva jos Ina perustaisi taas blogin, kun luin Anan blogia. Ai että, täällä on ainakin yksi iloinen lukija edelleen mukana <3 Sun blogi on aina ollut mun lemppari kaikista. Ihanaa kun sun elämässä on tapahtunut noin paljon kaikkea ihanaa. Tsemppiä jatkoonkin ja toivottavasti jatkat kirjoittamista tänne oman jaksamisesi mukaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hurjan suuret kiitokset!! Vitsi mikä lämmin vastaanotto. Tuntuu kyllä niin kuumottavan ihanalta sydämessä. <3 Ja johan on telepatiaa ollut liikenteessä, ihan crazya! :'D Aion ottaa ihan rennosti ja hyvällä fiiliksellä tänne kirjoitella kun siltä tuntuu. :-) Voi olla että syntyy taas semmosia kirjoittamisvimmoja!

   Poista
 4. jeeee!! :) justiin päivällä kyyläsin sun igtä läpi ja mietin et vitsit kun et enää bloggaa! jotain telepatiaa hahaa :D ja älä ota paineita, kyllä me jaksetaan odottaa postauksia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah voi että, sinäkin Brutuksein! ;-D Miten näin moni on just miettinyt sattumalta tota? Hauska! Kiitoksia ja en aio ottaa paineita, muuten tästä ei tulisi mitään <3 Tai siis sillee, että pitää kuunnella omaa sydäntä ja tottakai oon ilonen jos lukijat tykkää postauksista ja se onki suuressa roolissa vastavuoroisuutena myös :)

   Poista
 5. Ihanaa sää palasit ♡ Täälä ilon kyyneleet tuli ku sai lukea sun ihanaa postausta! Älä ota mitää paineita kirjottamisesta kyllä me jaksetaan odottaa! ♡

  VastaaPoista
 6. Ihanaaaa!<3 täällä pääsi muutama onnen kiljahdus kun Facebookista huomasin että olet alottanut uuDelleen, Sun blogia ihan alusta alkaen seuranneena voin sanoa että tyhjältä tuntui ilman sun höpinöitä:D nyt kyllä päivä(yö) parani tällä flikalla!! <3

  VastaaPoista
 7. JEEEEE oon montakertaa selannut sun instagramia ja ikävöinyt samalla tätä blogia ❤️ mietin et vitsi kun pääsis blogista seurailemaan teidän hääjärjestelyjä ja lukemaan mitä kaikkee sulle kuuluukaan:) tervetuloa takasin!! Sua on kaivattu! Äläkä ota mitään paineita, kirjotat just niinkun hyvältä tuntuu:) luin vanhaa blogia montamonta vuotta ja kiva huomata et sun rempseys on tallella:)

  VastaaPoista
 8. Hyvä etten ruvennu kiljumaan ja hyppimään onnesta täällä! :D Aivan ihanaa et päätit tulla takasin <3

  VastaaPoista
 9. eikä!!!!!! niin huippua! <3

  VastaaPoista
 10. Jeeeee!!!! Siis tirautin kyyneleet näin heti aamusta!:D Ai että mulla on ollut sun blogia ihan hirvee ikävä, oot ihan lemppari!

  VastaaPoista
 11. Ihanaa että päätit taas aloittaa ❤️❤️❤️! Hitaasti mutta varmasti ;) ihana postaus ja kaikkea hyvää sulle!

  VastaaPoista
 12. Äääää ihanaa!! Tervetuloa!!! Ja onnea ❤️

  VastaaPoista
 13. Ihanaa, että tulit takasin! Olikin ollu ikävä lempparibloggaajan postauksia. :) Innolla ootan tulevia juttuja!

  VastaaPoista
 14. Oi miten ihanaa! Oon kaivannu sun syvällisiä ja hauskoja tekstejä:) just yks päivä mietin että on ikävä myös sun videoita. Ne on niin pirteitä!

  VastaaPoista
 15. Ihanaa, että oot tullut takaisin blogimaailmaan! :)

  En kommentoinut oikeastaan yhtään vanhaan blogiisi(tiedä sitten miksi...), vaikka sitä monta vuotta seurasinkin. Postauksesi herätti paljon ajatuksia elämästä ja positiivisuudesta. Onneksi sun kirjotuksia pääsee taas seuraamaan.

  Sulle on tapahtunu paljon vuodessa. Paljon onnea teille kihlauksesta<3 toivottavasti pääsemme täälä blogin puolella seuraamaan hääjärjestelyjä. :)

  VastaaPoista
 16. Ihanaa!! :) Ja miten sattuki että just eilen illalla katoin sun vanhoja videoita you tubesta ja mietein että kuinka hyvä sun blogi oli ja kuinka hyvä sun kirjoitustyyli on!

  VastaaPoista
 17. Olipas kiva yllätys oottamassa kun bloggerin etusivulla oli ekana tää siun takaisinpaluu-teksti! Luin siun blogia aikoinaan mut oon äärimmäisen laiska kommentoimaan postauksiin ikinä... Nyt on kuitenkin pakko kommentoida, koska oon itsekkin kihlautunut vuosi sitten keväällä, 18-vuotiaana ja juuri ennen ylioppilaaksi pääsemistä :-) oli kiva lukea että sieltäkin löytyy toinen joka haluaa jakaa elämänsä sen tärkeimmän ihmisen kanssa jo näin nuorena! meitä kakskymppisiä morsiamia kun on kuitenkin aika vähän täällä.. :-D hauska myös kuulla, että siekin asut edelleen kotona, etkä kihlattusi kanssa, täällä nimittäin ihan sama tilanne! paljon onnea kihlautumisen johdosta, tsemppiä häävalmisteluihin ja ennen kaikkea mahtavaa että palasit blogimaailmaan! <3 oot niin huippukirjottaja ja huikeen oloinen persoona!

  VastaaPoista
 18. Ihanaa! Heti herättyäni näin fbssä ilmoituksesi ja mä pomppasin pystyyn että mitä! Ihanaa ihanaa! Sua on kaivattu! :)

  VastaaPoista
 19. Jeee ihanaa!! Mä kanssa just viime viikolla mietin sitä, että kumpa palaisit takasin bloggailemaan ja nyt sä teit sen ❤

  VastaaPoista
 20. Ihanaa, että bloggaat taas!<3 oot kyllä niin luotu bloggaamaan, että oon harmitellu oikeastaan koko tän vuoden, että lopetit. Tää oli kyllä niin ihana uutinen! Instassa oon sua seurannu myös ja on kyllä mukava ollu sieltä sua seurata et kuinka sulla menee nykyään.:)

  Itsekin pidin puolen vuoden tauon bloggaamisesta, mutta aloitin taas tuossa alkuvuodesta. Jäin kaipaamaan niin paljon blogia, kun oli se ollu joku kolmisen vuotta niin tärkeä osa elämää.:)

  VastaaPoista
 21. V I H D O I N ! Eihän tätä paluuta ole odotettu kuin kuuta nousevaa. 😍 Odotan innolla tulevia lukuelämyksiä ja onnea kaikesta mitä olet tavoittanut vuoden ainaka, niin yo-lakista, kihlajaisista, uusista perheenjäsenistä ja ennen kaikkea tulevasta reissusta ja häistä - olet ansainnut nämä onnet <3

  VastaaPoista
 22. NIIN IHANAA, että oot täällä taas! Sun juttujas on ollu ikävä :-)

  VastaaPoista
 23. Eikä, niin ihanaa että sää palasit!!♥ Voi vitsit, aivan huikeeta ko pääsee taas lukemaan sun postauksia:') Toivottavasti saat pidettyä sen rennon otteen, ettei blogi ala ahistamaan missään välissä. Hah, me täällä ootetaan kiltisti, vaikka postausten välit venähtäiski tms. :) Tärkeintä on, että susta tuntuu oikeesti hyvältä taas blogata!

  VastaaPoista
 24. Jes huippua, oot rakas <3 -rista

  VastaaPoista
 25. Ihana kuulla susta, ja lämpimät onnittelut kihlauksen johdosta! <3 Susta on kiva kuulla jatkossakin, vaikka vaan sillon tällöinkin :)

  VastaaPoista
 26. oon jotenkin ihan sanaton! Ihanaa, että oot palannut <3 <3 <3 !!!!

  VastaaPoista
 27. Jee, ihan huippua kun aloitit taas! Tätä postausta lukiessa muistin, miten ihana oli ja on nyt lukea sun inamaisella tavalla kirjoitettua elämäniloista tekstiä :) virkistävää, kiitos tästä! <3

  VastaaPoista
 28. A P U A ! Vähän sen jälkeen kun lopetit kirjoittamisen, lopetin blogien seuraamisen melkein kokonaan mutta nyt! Avaan bloggerin ekaa kertaa 4kuukauteen ja mikäs siinä olikaan! Ihanaa että oot palannut, sun postaukset oli aina päivieni piriste ja oot ehdottomasti lempparini ❤ !

  VastaaPoista
 29. Oi huippua että palasit, tätä on ootettu!!! ❤

  VastaaPoista
 30. Jeee!!! Mun lempi bloggaaja palasi! <3 Älä ota paineita blogin suhteen, kirjoitat vaan sit just kun siltä tuntuu, mutta pakko myöntää etten malta odottaa postausta sun polttareista ja tulevasta interreilistä :)
  Onnittelut vielä (näin myöhässä :D) ylioppilaaksi valistumisesta ja kihlauksesta, vaikutatte niin ihanalta parilta! Ja tosi hienoa, ettet luovuta okl:n suhteen. Mäki hain vuos sit (eka kerta) ja pääsin just ja just soveltuvuuskokeeseen, enkä siit sit enää eteenpäin. No sit tänä keväänä se koe menikin paremmin ja sain useamman soveltuvuuskoe kutsun ja nyt sit jännitetään tuloksia..:D Mut tolla sun upealla asenteella pääset varmasti sisään! :)

  VastaaPoista
 31. Jee sun blogia on niin odotettu <3
  Miten sun media-ala haaveet muuttui luokanopettajaan? :)

  VastaaPoista
 32. Pitkäaikasena blogisi lukijana voin käsi sydämmellä sanoa olevani enemmän ku onnellinen siitä , että sä olet päättänyt pitkän tauon jälkeen palata blogimaailmaan. Sun kirjoituksista on aina huokunut sellanen aitous , jota ei joka blogista löydy , ja sun rohkeus uskaltautua kirjottamaa pintaa syvällisemmin on niin ihailtavaa. Kaiken tän lisäksi sun blogi vielä inspiroi ja kannustaa elämään omaa elämää just sillä omalla tavalla , omana itsenään . Oot kympin arvonen tyttö ! :)

  VastaaPoista
 33. Sillon kun lopetit, ja monet muutkin lopetti, tuli fiilis, että sillä unelma itsestä jutulla oli joku vaikutus saada huippu blogaajat lopettaan (annamursukin) :( onneks oot takas!! <3

  VastaaPoista
 34. Ai ihanaa oot tullu takasin! <3
  Instagramissa oon kyllä sua seuraillut tän vuodenkin kun et ole blogannut, mutta onhan tää nyt ihan eri asia! Huomaa jo kyllä tästäkin postauksesta että oot aikuistunut, mutta silti sieltä välistä kuultaa se sama vanha hepsankeikka mikä ennenkin :D Ja onnea hurjasti kihlauksesta ja tulevista häistä! Ja huippua tulla kuulee sun interreilistä :)

  VastaaPoista
 35. Eii niiiiiin ihanaa huippua!!mä en tunne sua olleskaa, mutta näin ruudun läpi ku oon seuraillu sun elämää, nii on tullut semmonen voimakas sielunsisko fiilis! Mä lopetin kaikkien blogien seuraamisen kun sä lopetit, tuntu että joku ystävä ois kadonnu. Ei siis riitä sanat kuvaileen, ota rennosti tän blogin kans ja tee just semmosia rennon letkeitä postauksia joiden sekaan on ehkä mahdutettu jotain syvällisempiä ajatusvirtoja. Jes! Kiitti ja kuitti

  -yks sun pitkäaikainen lukija 😋

  VastaaPoista
 36. Ihana saada sut takas tänne! Kirjotat tosi ihanasti kaikki postaukset; sun blogista jaksaa aina tekstitkin lukea, eikä vaan kato kuvia! ;D Innolla oottelen sun tulevia postauksia.. <3

  VastaaPoista
 37. Apua, ihanaa oot takas, sua on kyllä kaivattu! Ja hei onnee iha sikana kihlauksen johdosta <3

  VastaaPoista
 38. Tätä on odotettu!! Ihan paras piristys aamuun kun selailee instagramia unisena ja havahtuu tämmöseen uutiseen! <3 ikuisesti lemppari bloggaaja

  VastaaPoista
 39. !!!!!!!! Oon sanaton! Sanattoman onnellinen!! <3

  VastaaPoista
 40. Ihanaa kun olet takaisin! Mää myös eilen selailin sun instagramia, hauska sattuma :D

  VastaaPoista
 41. JEEEEE! Mun kaikkien aikojen suosikkibloggaaja on palannut! Älä ota mitään paineita blogista :)
  Ihanaa päästä lukeen taas sun kuulumisia vaikka onha igtäki ja anan blogia seuraamalla saanu vähä käsitystä.
  Mahtavia juttuja sulle tapahtunu ja on tapahtumassa vuoden aikana! Onnittelut ylioppilaaks pääsystä, kihlautumisesta ja uudesta kodista ja tulevista kakskymppisistä! Ja toivottavasti ens keväänä pääsisit sisään tampereelle, ittellä kans nyt kaks kevättä yliopistoon hakua takana ja täällä vielä jännitetään tuloksia..
  Oon ite vuoden aikana pyöritelly samanlaisia ajatuksia siitä et on vaa pakko elää sitä omaa elämää ja tehä siitä just sen näköstä ku haluaa ja et oma onnellisuus ei voi olla muista kiinni. Tän oon oppinu vasta sen kautta ku omassa perhepiirissä on tullu mielenterveysongelmia ym että että voi huolehtia ja vastata ku vaa ittestäs ja muiden asiat ei sais liikaa vaikuttaa omaan elämään ja onnellisuuteen vaa on kaikesta huolimatta jatkettava sitä omaa elämää vaikka kyse ois kuinka rakkaista ihmisistä. Tää on ollu mulle ittelle aika vaikee sisäistää.
  Haha tulipa avautuminen :D Mut mahtavaa päästä taas seuraileen sua! Oon sua sieltä inas lifestylen alkuajoilta asti seurailtu, hullua mite aika kuluu!

  VastaaPoista
 42. Oi oi oi, et uskokkaan miten paljon oon tätä päivää oottanut!! Olit miun lempparibloggaaja monta vuotta ja sen vuoden takaisen jäähyväispostauksen jälkeen oli jotenki tosi tyhjä olo. Onneks on tuo instagram, josta seurailin siun elämää koko tän vuoden ajan. :p Mut tosi ihanaa et päätit palata tänne bloginkin puolelle! Älä ota mitään paineita tän blogin suhteen, kirjota millon haluut ja mitä haluut. Muistan edellee miten ihania siun postaukset oli, niissä huoku semmone aitous ja elämänilo. Kaiken lisäks niistä tuli hyvälle tuulelle ja ne inspiroi valtavasti. Pakko myöntää et oot upee nainen, #womancrush :D ♥

  VastaaPoista
 43. Ihanaa kun tulit takaisin. Komppaan kyllä täysillä muiden kommentteja :)

  VastaaPoista
 44. Ihanaa että oot takasin, sun blogi oli yks mun lemppareista! Ihanaa myös huomata, kuinka hyvin kulunut vuosi on sulla menny :)
  Opiskelen muuten Tampereella luokanopettajaksi, ja uskon että sopisit kyllä opiskelijajoukkoon ja alalle ihan täydellisesti. Kasvatustieteen perusopinnot oli koko fuksivuoden opinnoista tylsimmät ja vaikeimmat, mutta uskon, että on hyödyllistä suorittaa ne etukäteen. Opit jo vähän teorioita ja termejä, mitkä varmasti auttaa taas ens kevään vakavassa.
  Tulinpa iloseks kun näin tän postauksen, sun persoonassa vaan on sitä jotain! Hyvää kesää Ina <3

  VastaaPoista
 45. Voi eikä ihanaa ina! <3 olis mukava kuulla sun ja samulin tarina!:))

  VastaaPoista
 46. Tykkään tykkään tykkään <3!!

  VastaaPoista
 47. Ihanaa!! Tervetuloa takaisin<3

  VastaaPoista
 48. Voi jumpe sitä riemua kun tän postauksen näin ilmestyneen, mun piti ihan kaksi kertaa katsoa ja hieraista silmiä; voiko tää olla totta! Aivan upeeta että oot takaisin! Sun (entisestä) blogista tuli hyvin nopeasti yksi mun suosikeista, koska ihastuin sun upeaan ja mukaansatempaavaan kirjoitustyyliin, viisaisiin ajatuksiin ja totta kai kuviin, joista huokui elämänilo. Siksi olikin tosi harmi, kun kuulin sun lopettavan, ja tuntui kurjalta ettei satunnaisiin päiviini saanut enää samanlaista piristystä sun postauksista. Kyllä tää on niin iloinen uutinen, että oot taas palannut sellaisen jutun ääreen, jonka todellakin osaat! Sun lukijasi ottavat sut varmasti avosylin vastaan, usko pois. <3
  Upeaa kuulla, että sulla on mennyt hyvin. Oot saavuttanut (ja TULET saavuttamaan) hienoja asioita, joista on oltava ylpeä! Ja rakkauskin kukoistaa! Toivotan sulle paljon onnea kihlauksesta ja tulevista häistä! Hyvää kesän jatkoa sinulle, Ina, palaa blogin kirjoitteluun ihan rauhassa omassa tahdissasi! <3

  VastaaPoista
 49. Ihanaa, että oot tullut takaisin ihana Ina !! ♥ Mä niiiin oon odotellutkin tätä, innolla odottelen postauksiasi taas ! :) vitsit että on tapahtunut paljon vuoden sisällä. :3 oikeesti oon vaan niin sanaton tällä hetkellä, oon niin iloinen !!!! WHIIIII tervetuloa takaisin ! :)

  VastaaPoista
 50. Jee! Palasit!! Ja jotenkin tästä tekstistä huokuu sellainen fiilis että välissä on tapahtunut tosi paljon kypsymistä ja kasvua <3
  me puhuttiin mieheni kanssa just tänään, että se suomalainen avioitumiskulttuuri on ihan älytön kun pitää ensin hengata kymmenen vuotta (vähintään) yhdessä ja tehdä lapsetkin ja sitten vasta uskalletaan sitoutua. Ootte virkistävä poikkeus siihen! onnea ja siunausta teidän liitolle <3

  VastaaPoista
 51. Aivan tajuttoman ihanaa! Innon, rakkauden ja positiivisuuden kautta toivotan teille onnea ja kiitän sinua, kun tulet takaisin!!:) Nauti nauti nauti <3

  VastaaPoista
 52. Sanon vaan I-H-A-N-A-A Ina, tätä olen odottanut! Miten mahtavaa seurata taas blogiasi, olet niin aito ja oma itsesi :')

  VastaaPoista
 53. Ihanaa, tervetuloa takaisin Ina! <3 :) Ja sydämelliset onnittelut kihlautumisesta! :)

  VastaaPoista
 54. Ihanaa, että oot taas täällä!! <3

  VastaaPoista
 55. Oi ihanaa että palasit! Sua ja sun pirskahtelevaa pirteyttä ja positiivisuutta on kaivattu! :) Ja onnea kihlautumisesta todellatodella paljon

  VastaaPoista
 56. En kestä, ihana Ina! <3 Toivon teille paljonpaljon onnea, nauttikaa! :)

  VastaaPoista
 57. Ihana kuulla susta Ina! Oot yks niistä harvoista kenen blogia oon oikeesti kaivannu näääääin paljon :) Sun blogi on aina ollu niin omanlaisensa (ja vaan hyvällä tavalla) eli siitä jäi todellinen aukko mun lukulistaan.

  Erika

  VastaaPoista
 58. Ihanaa että sää tulit takasin!!!<3 Näitä sun pirtsakoita ja elämänilosia kirjotuksia on ollu vähän ikävä!

  VastaaPoista
 59. Ei vitsi miten iloseks tulin tästä!! Ooo ihanaa, oon odottanu sua niin takas :-)<3 Ja en halua, että lopetat enää ikinä joten nyt vaan teet just niinku susta hyvältä tuntuu etkä ota mitään stressiä! Kuten huomaat, moni täällä on sua oottanu vuodenkin, niin tuskin muutaman päivän tai viikonkaan postaamattomuus on niin paha ;D Superisti onnea kihlautumisesta!

  VastaaPoista
 60. Oon niin sata varmasti yhtä hymyä koko loppuviikon!! Pidin viikonloppuna tauon netistä ja nyt oon ihan fiiliksis ku oot kirjottanu postauksen! Oot mahtava ♥

  VastaaPoista
 61. Voi Ina oot takaisin! <3 Aina välillä pitänyt käydä täällä kurkkaamassa ja nyt tärppäsi! Oot vieläkin ainoa bloggari jota oon jaksanut seurata, ja oon vaan niin ilonen sun paluusta, ja sun aito energia ja positiivisuus tulee taas piristämään meidän päiviä!
  On sulla suuria muutoksia elämässä, paljon onnea niihin ja tiedän että tuut pärjäämään hyvin ja elämä kyllä kannattelee. Susta tulis kyllä myös mahtava luokanopettaja! Blogista älä ota stressiä, oot tuonut meidän elämään jo niin paljon iloa että varmasti otetaan sut ja sun postaukset taas rakkaudella vastaan<3

  VastaaPoista
 62. Ihanaa, että tulit takaisin :)

  VastaaPoista