sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Aviomieheni vastaukset


1. Mikä oli ensimmäinen asia, mihin ihastuit Inassa?
- Vaikea kysymys, mutta uskoisin, että jo alkuaikoina Ina ihastutti minua kokonaisuutena. Luulen, että muutkin huomaavat Inan hyväntuulisuuden ja empaattisuuden heti tutustumisvaiheessa. Tietysti olihan se tärkeää, että Ina oli kaunis ja naisellinen. :D


2. Miten vietitte joulun tänä vuonna?
- Vietimme jouluaaton samalla hyväksi todetulla kaavalla kuin viime vuonna. Olimme aluksi Koskenkorvalla minun kototuvalla noin viiteen-kuuteen asti, mistä siirryimme Inan perheen luokse Ilmajoelle jatkamaan iltaa. Samaan aikaan Ilmajoelle saapuivat myös Mäntylöiden perhe. Kävinpä sitten tässä ''siirtymävaiheessa'' esiintymässä joulupukkina serkun muksuille. Toivot. kenenkään uskomukset nyt ei musertunut tästä paljastuksesta. Mutta tosiaan on onni että molemmat tulevat mummolat on on näin lähellä, että tällaista suurta juhlaa voi viettää saman päivän aikana kahdessa paikassa.

3. Mitä alaa olet opiskellut/opiskelet? - En ole opiskellut muuta kuin yleissivistystä Ilmajoen lukiossa. Siitä kolmen vuoden ‘’uurtamisesta’’ sain palkinnoksi valkolakin, mukavat kestit, vaimon ja rahaa. Ja sitä sai muuten aika paljon. Haha!! : D Armeijasta päästyäni aikalailla vuosi sitten etsin töitä ja löysinkin. Sillä tiellä ollaan vieläkin; ainakin nyt ensi syksyyn asti. Keväällä Ina haki OKL:ään, mutta ei päässyt ekalla yrittämällä sisään. Tämän jälkeen hän päätyi opiskelemaan EP:n opistolle kasvatustieteitä. Opistohan sijaitsee täällä Ilmajoella, joten päädyimme jäämään tänne vielä vuodeksi. Mä olin toki hakenut kevään haussa ja pääsykoekutsukin oli tullut, mutta jätin sitten menemättä, kun Inan kanssa päätettiin jäädä vielä tänne. Töistä tarjottiin vuoden päivät jatkoa ja muutenkin oon kyllä viihtynyt. Mutta tottakai aion vielä opiskella. Tai siis, enhän mä ole vielä edes aloittanut.

4. Minkälainen musiikkimakusi on?-Aika monipuolinen. Kuuntelen lähes sataprosenttisesti suomenkielistä musiikkia. Tottakai on poikkeuksiakin. Viime aikoina olen kuunnellut aika paljon Samuli Putroa ja Anssi Kelaa. Uusimpia ihastuksen kohteita on Elias Kaskinen. Ina kuuntelee paljon Anna Puuta ja Jippua, ja  täytyy sanoa että myös heidän musiikki kuulostaa aika hyvältä. Tykkään kyllä aika paljon myös vanhemmasta musiikista. Mainittakoon vielä pari legendaa: Juha Vainio, Johnny Cash. 

5. Pidätkö joulusta? -Pidän paljon. Ihanan rauhallinen juhla. Saa lahjoja ja saa myös antaa lahjoja. Paljon hyviä ruokia ja ihmiset ovat yleisesti hyvällä tuulella. Ilmassa on paljon lähimmäisenrakkautta. Kumpuaako se sitten siitä lahjojen antamisesta, vai siitä kun ihmiset ovat perheittensä kanssa. En tiedä, mutta itsellä on vain hyviä kokemuksia jouluista!

6. Suuttuuko Ina helposti? -Riippuu hetkestä. Aika tunteellinen toverihan on hän. Paha mieli, nälkä, väärinkäsitys tms. -> suuttuu, mutta kyllä se sitten leppyy vähintään yhtä nopeasti. En osaa sanoa suuttuuko Ina helposti, mutta ei hän ainakaan usein suutu, eli ei? Mutta kyllä Ina kuitenkin aina aiheesta suuttuu, jos suuttuu. >:D

7. Ihastuitko Inaan heti ensisilmäyksellä vai varmistuiko tunteet vasta myöhemmin? -Kyllä tunteet kasvoi matkan aikana. Oltiinhan me Inan kanssa aluksi jonkin sortin ystäviä. Sanotaanko vaikka näin, että sitten kun antoi tunteille vallan niin se oli menoa. :-)

8. Samulilta kysyn, että onko sinulla tapoja, jotka ärsyttävät Inaa? - On varmasti satoja. :D Mutta yks mistä ainakin saan kuulla on se, kun Ina puhuu mulle tai kertoo jotain, niin mä en kuule. Mä en vain voi sille mitään, jos keskityn johonkin niin en vain pysty reagoimaan. Toi yks kun alkaa vain yhtäkkiä jotain päpättämään. :D :D haha. Toinen mistä saan kuulla on se, että en laita aina takkia naulakkoon. Mun mielestä se on niin kätevä laittaa tuolin selkänojalle kun pian se pitää kuitenkin laittaa päälle kun johonkin lähtee. >:) Kyllä mussa tottakai on paljon puutteita ja parannettavaa. Mutta ei Ina mulle paljo mistään valita. ;) 

9. Mikä oli se juttu, mistä tiesit että Ina on se oikea? -Me vain sovitaan toisillemme täydellisesti. Kyllä sen vain tiesi. Se ei ollut pelkkää ihastumisen/rakastumisen sokaisevaa tunnetta, vaan kyllä siinä pystyi ajattelemaan myös järkevästi ja tajuamaan, että kyllä tää nyt vaan on se oikea. :)

10. Millaista on teidän yhteiselo? -No kyllä meillä on ainakin todella paljon läheisyyttä ja paljon keskustellaan asioista. Ollaan me aika tulisiakin, eli hoidetaan väittelyt aika kovalla volyymilla ja nopeasti. Tempo on välillä arjessa aika kova mutta kyllä me paljon myös rauhoitutaan katsomaan esim. televisiosta ohjelmaa, elokuvaa tai jotain muuta.

11. Jos saisit suunnitella unelmatreffit Inalle, mitä järjestäisit? -En kyllä osaa sanoa. Luultavasti elokuvamaisesti meren rannalla, jossain lämpimässä. Hyvää ruokaa, kuun loiste ja taustalla jotain romanttista musaa. Hei tuli muuten mieleen, että onko kukaan kattonu YLEltä sen nimistä ohjelmaa kuin SuomiLOVE?!?! Se olis kyllä niin mahtava juttu jos esim. Samuli Putro esittäisi meille jonkun biisin. Mutta onneksi myös kotikatsomossa pääsee virittäytymään aika hyvin tunnelmaan. :-)  Kannattaa katsoa. Feminiinisesti sanottuna: Aivan ihana ohjelma.
12. Mitä erikoisia tapoja Inalla on? Myös mahdollisesti sellaisia, mitkä ehkä vähän ärsyttävätkin? -Tavaroiden unohtelu... Välillä menee hermo. :D Ja siis onhan Ina luonteeltaan tuollainen höpsäntuura, että kai se siihen liittyy. Mutta ei kai tuota tahattomuutta voi tavaksi sanoa. Erikoisia tapoja..hmmm. Nyt sen keksin!!! :D Ina juo teetä, mutta ei kahvia. Hän kaataa kuuman veden, laittaa teepussin ja lisää maidon. Eli hän pitää teepussia maidon kanssa. Ei noin voi tehdä! Ja sitten se että Ina juo teetä todella paljon ja noita teemukeja on ympäri kämppää ja aina niin, että pohjalla on vähintään 3cm teetä. Hän-Ei-Ikinä-Juo-Kuppia-Tyhjäksi. Se ärsyttää. Nojoo mutta aika vähällä selvitty, vai? :D
13. Milloin Ina on kauneimmillaan? -1. Aamuisin 2. Saunan jälkeen

14. Kulkeeko Ina sinun paidoissasi? Onko se ok? -Kyllä Ina käyttää paljon mun vaatteita kotona. :D Se tykkää olla kotona rennosti löysissä vaatteissa. Tottakai se on ok. Jopa suotavaa, sillä vaatteisiin saattaa jäädä mukava naisellinen tuoksu. 
15. Oletko säkin uskossa? - Kyllä.

16. Kerro viisi asiaa joita haluat kokea Inan kanssa yhteisen taipaleenne aikana?-No jos puhutaan suoraan, niin kyllä mä joskus haluan saada lapsia, tulla isäksi. Nyt se ei tosin oo ajankohtaista. Mutta kyllä se on aina ollut sellainen elämänhaave. Tottakai sit on näitä perus juttuja, että reissaamista, joitain hienoja tapahtumia jne. Mutta yks juttu, mikä ois kaiken tän liiba-laaban ohella, haluaisin enemmän oppia elämään siinä hetkessä ja elämäntilanteessa mikä on käynnissä. Ja nauttimaan siitä. Katsos onhan meillä nyt kun toisillemme on lupauduttu tulossa Inan kanssa paljon yhteistä koettavaa, kuten nyt lähimpänä esim. opiskeluajat. Jos ei aina odottaisi seuraavaa etappia, sillä muuten jää paljosta paitsi. Mutta vaikeatahan se varmaan on. Liekö se sitten elämänasenteesta kiinni? 
Sitten olisi mukava vielä joskus saavuttaa Inan kans yhdessä jotain vähän normaalista poikkeavampaa. Mitä ikinä se nyt sitten oliskaan. Mutta ei ainakaan eukonkannon MM-kilpailut, sillä enhän mä saa kutsua Inaa edes eukoksi.


Kysymyksiä on niin paljon, että en nyt kerkeä niihin kaikkiin vastata, mutta katsotaan jos joskus myöhemmin vastailisin lisää. Tsemppiä vuoteen 2016!

- Samppa

P.S. Jeronen 100e lahjakortin voittaja on selvinnyt. Onnittelut bikkenpilttuu@hotmail.com. Kurkkaa sähköpostiisi!

12 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Hihi voi kiitos Mirku, kiva kuulla! Ja mukavaa että jätit kommentin ;-) <3

   Poista
 2. Pakko sanoa että olisi todellakin kannattanut mennä pääsykokeisiin! Olisihan aloitusvuotta voinut siirtää vuodella jos olisi pöässyt:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei enää ols voinu. Nykyään aloittamista voi siirtää vain armeijan, mammaloman/isyysloman takia ja saatto vielä joku muukin syy olla, mutta periaatteessa ilman näitä syitä aloitusvuotta ei olis saanu siirtää.

   Poista
  2. Samulin pitäisi melkeen itse vastata tähän kommenttiin, mutta komppaan oceangirliä, että nykypäivänä ei kovin hentoisin perustein anneta lykkäyksiä. :/

   Poista
  3. Ohhoh se onkin muuttunut! Selvä juttu.. en tiennyt että on niin tiukentunut :)

   Poista
 3. Ihania vastauksia, ootte kyllä loistava pari! Odotan innolla että saan itsekin avioitua parhaan ystäväni kanssa ensi kesänä <3

  Vähän aikeesta poiketen, oon lukenut sun blogia innolla alusta lähtien ja havaitsin postauksissa pienoista levottomuutta - nyt en siis viittaa ainoastaan niihin kylpyammeeseen rojahtamisiin vaan yleiseen ilmapiiriin :D rukoilin sitten toisinaan että voisit oppia tuntemaan Jumalan ja saamaan rauhan sitä kautta, ja voi jukranpujut miten hyvän fiiliksen sain kun tajusin sun 1) palanneen tauolta 2) löytäneen Jeesuksen! Hassua miten tuntemattoman ihmisen asiat voi koskettaa näin paljon, bloggareista voi tulla lukijoilleen ikään kuin ystäviä :) toivottavasti en antanut itsestäni creepyä kuvaa haha. Siukkuja paljon sulle Ina tulevaan vuoteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos valtavasti! Ai että, onnittelut jo etukäteen ja ihanaa, että teillä vasta häät edessä. Nauti häähössötyksestä ja siitä tulevasta päivästä. Ja tietysti parhaasta ystävästäsi myös ;-)

   Ja en pidä sua creepynä lainkaan, päinvastoin. Kiitos, että kerroit tämän! Olin tosiaan aika pieni kun tämän blogitouhun aloitin, vielä 14- vuotias ja monet vuodet sen jälkeenkin elin täyttä teinielämää ja etsin itseäni. Se kaikki hapuilu on varmasti välittynyt tekstieni ja kuvieni kautta ruudun toiselle puolelle. Onhan tässä tullut kasvettua, mutta suurimpia asioita on ollut henkilökohtainen usko Jeesukseen ja se jos mikä on antanut minulle valtavasti aihetta iloon. <3 Kiitos, että olet rukoillut puolestani. Mikään rukous ei mee koskaan hukkaan! Kaikkea hyvää sinulle ja kiitos vielä kun jätit viestin ;-) (creepypelon uhalla hahah xD)

   Poista