perjantai 1. tammikuuta 2016

Elämäni vuosi, 20152015 vuotena minua kosittiin romanttisesti pienessä lintutornissa keskellä talvista metsämaisemaa, sain kokea ensimmäistä kertaa elämässäni minkälaista on kevään hillitön pääsykoerumba, tein töitä kaupalla, muutettiin omaan kämppään, elin kesään asti blogitonta elämää, läheiseni olivat järjestäneet maailman parhaimmat ja hauskimmat polttarit ikinä, reppureissasin Etelä-Euroopassa yli 3 viikkoa kahden ihanan espoolaisen kanssa, itkin hautajaisissa, juhlin ikimuistoisia häitämme, aloitin opiskelut avoimessa yliopistossa E-P:n opistolla, sain paljon uusia hyviä kavereita, pelkäsin menettämistä, riitelin turhasta, koin ennennäkemätöntä sisäistä rauhaa elämässäni ulkoisista sotkuista huolimatta, rukoilin läheisten ja tuntemattomien puolesta, nauroin katketakseni, makasin koulussa bilispöydällä koska suututti, painiskelin stressaavien koulutehtävien kanssa, kävin Helsingissä ja iloitsin vielä vuoden opiskelijakortista.

Toivottavasti vuosi 2016 tulee olemaan täynnä rakkautta, terveyttä ja elämänriemua. Iloitsen, jos pääsen kouluun syksyllä. Iloitsen, jos saamme toteutettua myöhäisen honeymoonin kesällä. Iloitsen, jos saan pitää kaikki rakkaat vierelläni ja elää suhteellisen tasapainoista elämää. 


Hyvää uutta vuotta kaikille!

Kertokaahan, minkälainen oli teidän vuotenne 2015? Olisi mukava kuulla teidän lukijoiden kokemuksia ja saada vähän eloa kommenttiboksiin. :-)

- Ina

P.S. Jos ette ole vielä hommanneet Daniel Wellingtonin rannekelloa, INANEN- alekoodilla saisitte näppärästi -15% alennusta kaikista tuotteista! ;-) 

11 kommenttia:

 1. Sun vuosi kuulostaa ihan mieletömän upealta, ja toivon mukaan tästäkin vuodesta tulee yhtä mieletön !! ♥ Itse muistan päällimmäisenä mun vaihtoajan tammi-kesäkuulta (vuosi sitten lähdin, miten tää aika menee näin nopeasti ?! :D), ihan mieletön ja uniikki kokemus jonka muistan ikuisesti. :) ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinä ihana siellä! ♥ Niin mäkin toivon kuules. Olo on ainakin innokas ja optimistinen tulevan suhteen. Vähän jännittää kevään tulevat pääsykokeisiin lukemiset.. Mutta sitten pitää toimia kuin härkä! Waude, missä olit vaihdossa? Varmasti oli elämänmittainen kokemus.

   Poista
 2. Hei muistan ku olit tuol Seinäjoella puhumas toi tiikeripaita päällä! Ei vitsi en oo osannu yhdistää sua siihen!:o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi apua! Joo siellähän mä olin puhumassa, minä ja kuuluisa tiikeripaita! :'D Toivottavasti pidit puheenvuorostani. :-)

   Poista
 3. Ihanaa tulevaa vuotta sulle! Sun postauksista ja kuvista oikeen huokuu positiivinen elämänasenne- tulee aina hyvällä mielelle kun lukee sun blogia! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että!! Lämmin rutistus ja iso kiitos ♥ Voi kunpa heikkoinakin bloggaajahetkinä tämän muistaisin. Hirveesti oon ottanut paineita (välillä) heikosta postausaktiivisuudesta ja kuvien laadusta. Mutta ei pidä soimata itseensä, tärkeintä mielestäni on aito ja asiallinen meininki! Hyvää alkanutta vuotta sinulle. :-)

   Poista
 4. Ihana postaus ja upea vuosi sulla takana! :) Mun vuoden koosteen voi käydä kurkkaamassa tästä;
  http://metenblogi.blogspot.fi/2015/12/vuosi-2015.html :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Mette! :-) Ja pitääpäs käydä lurkkaamassa, haha.

   Poista
 5. 2015 vuoteen mahtui sairastamista, surua, ero pitkäaikaisesta suhteesta, epäonnistumisia, täysin hukassa olemista. Mutta myös ihania asioita kuten kolmen viikon reissaaminen Japanissa, uusien ystävien saaminen, festarit kesällä, hankalista asioista selviytymistä ja itsensä löytämistä uudelleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika paljon raskaita asioita vuotesi on kertomasti mukaan sisältänyt, mutta kaikkien niiden rankkojen kokemusten jälkeen ihminen voi kasvaa niin paljon vahvemmaksi. Kääntäen surun oman prosessoinnin kautta jopa voitoksi. Japanin reissut sun muut kuulostaa aika mageilta! Vielä parempaa tulevaa vuotta sinulle. :-)

   Poista
 6. Sun onnellisuutes saa mut nii iloseks ❤

  VastaaPoista