tiistai 21. kesäkuuta 2016

Isosiskon yllätyspolttarit

blogi1
blogi27blogi26blogi25
blogi2
blogi4
blogi5
blogi7
blogi6
blogi8
blogi12
blogi13
blogi14
blogi15
blogi17
blogi18
blogi19
blogi20
blogi10
blogi9
meujamä
tämmöi

Hellurei! Sunnuntaina järjestettiin mun rakkaalle isosiskolle Melinalle yllätyspolttarit sen kunniaksi, että hänellä tulee tänä kesänä 10 vuotta vaimoelämää täyteen. Aamu lähti oikein jännittävästi käyntiin, sillä 7.30 Ana-kyyditsijää ei näkynyt mailla eikä mantuilla. Lähdin nopeasti herättämään häntä, mutta ulko-ovi oli lukossa ja avaimia ei takaplemmarista taikasauvalla taiottu. Rynkytin Anan ikkunaa valtavalla metelillä ja 10 min sisällä lähdettiinkin kurvaamaan kohti Pirkkalaa. Säikähdyksestä Ana kaatui Juissi-tonkan päälle ja hetken päästä lattialla lainehti suorastaan vaaleanpunainen mehumeri. Autossa naurettiin koko tapahtumaketjun hassuudelle.

Pirkkalassa Melina oli viettänyt laatuaikaa yksikseen ilman aviomiestä ja hulivili-Esteriä, joten polttarisankarin pahaa aavistamatta murtauduttiin heille sisään valmistelemaan paikkoja. Mä ja Ana saatiin kunnia mennä herättämään Melina. Unenpöpperössä, hienoisesti silmät karsastaen katsoi että mistä nyt on oikeen kysymys. Onnenkyyneleitäkin saatiin nähdä, kun Meu askelsi portaat alas ja näki ystäväjoukon alakerrassa. Hitaan ja rentouttavan aamun varmistamiseksi Melina sai käydä rauhassa suihkussa, jonka jälkeen meikattiin ja lakattiin kynnet. Alakerrassa oli brunssipöytä valmistunut ja hyvä tavaton mitä herkkuja siellä notkui. Taustamusiikki taittui mun 10e vaaleanpunaisesta bluetooth- kaiuttimista.

polttariväki


Päivän yksi kohokohdista oli tietysti se, kun saavuimme Tampereen Varalan Flowparkiin. Ihan mahtava huvipuisto, jossa saa kiipeillä ja haastaa itseänsä henkisesti ja fyysisesti. Tonne on päästävä uudestaan mahdollisimman pian. Polttareiden päätteeksi hengailtiin vielä Näsipuistossa piknikin merkeissä, maattiin peba puoliks nurmikolla ja kuunneltiin Anssi Kelan ilmaiskeikkaa Särkkikseltä. //P.S. Mielettömät Flowpark-kuvat napannut Heidi Salminen, suurkiitokset ♥

Paljon teinimäistä kikatusta, huulenheittoa, syvällisiä keskusteluja, elämänviisauksia ja itsensä haastamista. Oli ihana järjestää yllätys Melinalle, joka silminnähden nautti jokaikisestä hetkestä aivan suunnattomasti. Love you! ♥

- Ina

9 kommenttia:

 1. Vau mikä idea järkätä kymmen vuoden jälkeen polttarit siskolle! Ihan huikeeta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha eikö olekin! Melina olin ihan puulla päällä lyöty eikä oikeen aluksi ymmärtänyt miksi häntä juhlistetaan 😂❤

   Poista
 2. Hei jes, odotinkin näkeväni pian näitä kuvia ihanasta päivästä!!😊 Ja mikä aamu teillä olut Anan kaa 😂😂👌

  Oot Ina niin ihana ja vallottava persoona, ettäs tiiät ❤ Lisää syvällisiä keskusteluja odotellessa 😉

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Heidi! <3 Voi että meillä oli mukavaa. Ja kiitos vielä sydäntä lämmittävistä keskusteluista. Oot huippu. ♥

   Poista
 3. 😍😍😍😘❤️
  Bigsis

  VastaaPoista
 4. Saanko kysyy miten kestät kaikkia haukku/viha kommentteja nykyään?? Ooksä jo tottunu siihen vai mitä? :0

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei niihin koskaan voi tottua, vaikka periaatteessa niihin on yli 6 vuoden aikana kehittynyt oma suodatin. ;-D Ei haukkukommentit koskaan tunnu erityisen kivoilta, usein tietysti herää ihmetys ja sääli ihmistä kohtaan joka haluaa tieten tahtoin pahaa mieltä toisella ja kuluttaa aikaa ilkeiden kommenttien rustaamiseen.

   Poista
 5. Etkö päässytkään raumalle, kun muutatte tampereelle?

  VastaaPoista
 6. En päässyt Raumalle ja Tampereelle oon nyt varasijoilla. Samuli pääse Tampereelle opistoon lukemaan journalistiikkaa joten sinne on nyt muutto! :-)

  VastaaPoista