torstai 9. kesäkuuta 2016

Viime viikkojen kuulumisia

KESÄKUU ALKU kaikkee
blogi19
blogi§0
blogi9
blogi13
blogi4
blogi5

blogi18
tämä1
blogi2
blogi6
kollajee


Tässä hiukan sekalaisia kuvia muutamalta viime viikolta. 
Säätila on vaihtunu Jukka Pojan riimejä lainaten todellakin kylmästä lämpimään. Vietettiin viime viikolla 3 yötä ja 4 vuorokautta meidän mökillä ja oli kyllä rentouttavaa. Välillä tuntui, että kroppa on syväjäässä joten liioiteltiin sitten vielä vähän lisää ja puettiin 2 toppatakkia päällekäin ulos... Onneksi Ester 1v 7kk piti meidät kaikki lämpiminä luontaisella touhukkuudellaan. Ensimmäisenä iltana käytiin Samulin kanssa puolimyrskyisessä säässä kalassa ja saatiin 2 haukea, jotka sitten palautettiin takaisin järveen. Lähdin vastentahtoisena boutulle vain ja ainoastaan silkasta rakkaudesta ja kuuliaisuudesta Samulia kohtaan (Ana piti veneseuraa jo seuraavana päivänä) Ainiin! Yhtenä iltana mentiin extempore yöajelulle Nummirockin konserttialueelle ja käveltiin kapealla puupölkyllä kuin nuorallatanssijat konsanaan. 

Kesäkuun aikana olen..
 • Käynyt Tampereella varhaiskasvatuksen soveltuvuuskokeissa ja yöpynyt Miisan majassa ennen jännittävää koitosta (mikä osoittautui mukavaksi n. 1h mittaiseksi ryhmätilanteeksi)
 • Pyöräillyt lähes 50 kilometrin edestä Samulin kanssa. Koskenkorvan pyörälenkkien aikana ollaan pysähdytty pelaamaan pannafutista, tervehtimään Samulin vanhoja työkavereita ja kuunneltu Lauri Tähkän ''Morsian''- kipalesta nostalgisten kesälaitumien tiimellessä ohitse. Pohdittu, että just tää on sitä elämää!
 • Viettänyt paljon aikaa mumman kanssa. Syönyt voileipäpikkelsiä, asioinut kaupoilla ja kärrännyt mummaa pyörätuolilla ulos nauttimaan luonnon vehreydestä. 
 • Tehnyt töitä kaupalla ja rojahtanut sohvalle päikkäreille kun univelka on ottanut valtansa. Ilakoinut valmistuneiden puolesta ja nauttinut elämäniloisista YO-juhlista. 
 • Viettänyt päivän meidän uudella mökillä Kalajaisjärvellä. On se poka upee!
 • Antanut kaikkeni tämän päiväisissä Rauman OKL:n soveltuvuuskokeissa ja pistänyt itseni likoon 2 mieshaastattelijan tentin alla. Ilmajoki-Rauma välisenä kyyditsijänä toimi tietysti rakas tatani ja oli mahtavaa viettää koko päivä yhdessä (mm. syödä ajan kuluksi pizzaa ja nukkua rantaparkissa 1h karhupäikkärit)
Mitäs ihmiset teille kuuluu? ☻♥ Mä koitan tsempata nyt tän bloggaamisen kanssa. Olisiko teillä jotain erityisiä postaustoiveita?

 - Ina

8 kommenttia:

 1. mikä fiilis jäi kokeista? :-) hain itekki tampereelle varhaiskasvatukseen (olin 2.6 harmi ku ei oltu samana päivänä, ois ollu huippua nähä!) ja luokanopettajaksi, vihdoin saavuin soveltuvuuksista kotiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi kun ei oltu samana päivänä! Molemmat soveltuvuuskoepäivät jäi positiivisina kokemuksina mun mieleen. Tampereen varhaiskasvatuksen soveltuvuuksissa oli todella hauska ja vastaanottavainen meininki kun tuutorit piti sitä ilmaiskahvilaa siellä pystyssä ja se 1h ryhmätilanne ei ollut niin paha mitä jännitin. :-) Rauman yksilöhaastattelusta mulla jäi ihan semmonen onnistunut ja hyvä mieli. Sain mielestäni perusteltua vastauksia ja olemaan semmonen oma itseni. Lopuksi kun he kysyivät, että olisko mulla vielä jotain kysyttävää niiltä niin kysyin yliopiston leikkauksista ja niiden mahdollisista vaikutuksista esim. luokanopettajakoulutukseen. Sanoivat, että oikein ajankohtainen kysymys! ;D Iloisin kättelyin ja mukavien kesälomatoivotuksien jälkeen kävelin sieltä hymyssä suin pois. Lopullisista pistemääristä ei osaa yhtään sanoa, koska taso on niin älyttömän kova. Raumaltakin noin 1/3 pääsee jatkoon eli otetaan sisään luokanopettajakoulutukseen. Jos häviää niin ei häviä ainakaan huonoille. ;D Let's see, jännittävää aikaahan tää on! Mitkäs fiilikset sulla jäi? :-)

   Poista
  2. Itsellä myös hyvä fiilis, varsinkin varhaiskasvatuksen koe! mulle tuli hyvä ryhmä siinä niin oli rentoa sekä mukavaa ja tunti meni nopeasti ohi :-) opettajan koe meni myös ihan ookoo, paha vaan kun siellä oli todella paljon muitakin ihan huippuhakijoita! ja tampereella kans opettajaksi pääsee muistaakseni noin kolmasosa soveltuvuuksiin osallistuneista :-D peukut pystyyn molemmille ja heinäkuun alkua odotellessa!

   Poista
 2. Mä tykkään ihan vaan näistä kuulumispostauksistakin älyttömästi, kun kirjotat niin kibasti.:) mutta toivepostauksena vois olla vaikka sellanen missä ois vanhoja kuvia!! Siltä ajalta esim kun postasit oikeesti melkeimpä päivittäin, olikohan vuos 2012-2013...? Oi vitsi mikä nostalgia tulis!
  Terveisin, pitkäpitkä aikainen lukijas ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten ihana iloinen palaute! ❤ Tosi kiva kuulla, että arkiset blogipostaukset ovat myös sinun mieleesi. Ilman muuta voisin tehdä tommosen postauksen tässä joskus! Se oliskin varmasti tunteita ja muistoja herättelevää myös itsellä... Kivaa kesää sulle! 💛

   Poista
 3. WOW! What a lady <3 Oot hurjan kaunis!

  VastaaPoista
 4. Laihduta vähän...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko sulla anonyymi noin huono olo itsesi kanssa, että pitää tulla toista haukkumaan ihan syyttä? Kannattaa varmaan hakea jotain apua :)

   INA, sä oot UPEA ja ihana nainen just tollasena kuin oot !!! Muista se <3

   Poista