keskiviikko 27. heinäkuuta 2016

Fysio 2000 - virkistävän erilainen sali Seinäjoella

fysio5
Pääsin tossa alkukesästä tutustumaan Fysio 2000- kotisalini kakkospartneriin joka sijaitsee Seinäjoen Sorsanpesällä. Ensimmäisen yhteistyöpostauksen Ilmajoen salista voit lukea täältä ja kevättalven salitreenailusta täältä. Ilmajoen sali on tullut jo hyvin tutuksi alkuvuoden tutustumisien jälkeen ja nyt pääsen esittämään erityisesti teille Seinäjoen seudulla asuville varteenotettavan kuntosaliehdokkaan!
fysio4
Se, mikä Fysiossa on alusta asti tehnyt vaikutuksen minuun on:
- ammattitaitoinen osaaminen
- joustavat aukioloajat kuntosalille
- kuntosalilaitteiden monipuolisuus
- miellyttävä ilmapiiri

Tässä viikon päästä Tampereelle muuttavana olen jo ehtinyt pohdiskella sitä, että mistä tulen löytämään yhtä kotoisan ja ihanan kuntosalin missä treenailla. Ja koska Fysio sanansa mukaisesti tarjoaa ennen kaikkea ammattitaitoista fysioterapiapalvelua toimintaterapiasta neurologiseen kuntoutukseen, on kuntosalin laitteet, tilaratkaisut ja liikkuvuus huomioitu monenlaisiin eri tarpeisiin. Vaikka Seinäjoen salilta löytyykin tarpeeksi peilejä (mikä on hyvä juttu, näkee oman kehityksensä ja välittömän haban kasvun :D) ei yleistunnelma ole yhtään ulkonäkökeskeisyyteen häiritsevällä tavalla taipuva. 
Ja kuten aikaisemmassa salipostauksessa mainitsinkin, tällaiset pienet tekijät vaikuttavat yllättävän paljon mielestäni salin kodikkuuteen ja siihen, että siellä on helppo treenata omana itsenä ja omista lähtökohdista/treenitasosta käsin.

fysio1
Kuten Ilmajoen sali, ollaan Seinäjoella myös auki aamu viidestä yö yhteen. Sopii paremmin kuin hyvin meikäläisen kaltaiselle treenaajalle, jolle iskee yht'äkkinen saliflow ihan yhtä hyvin vaikka keskiyön aikaan. Juhlapyhät ja muut merkkipäivät eivät vaikuta kuntosalin aukioloaikoihin myöskään.
SAKIA bändikuvat-002
''

Monipuolinen kuntosali Seinäjoella

Seinäjoen toimipisteen kuntosalilta löytyvät Ilmajoen salin tapaan kotimaiset David ja HUR-kuntosalilaitteet sekä amerikkalaiset, mutta suomalaisomistuksessa olevat Precor-laitteet.''HUR-kuntosalilaitteissa on lisäominaisuutena SmartCard-kortti, joka yhdistää omatoimisen ja personaltraining -tyyppisen harjoittelun. SmartCard asettaa käyttäjälleen painot laitteeseen automaattisesti ja nostaa tarpeen tullen vastusta, jolloin harjoittelusta saadaan tavoitteellisempaa ja tehokkaampaa. Lisäksi SmartCard tulostaa harjoittelusta raportin, jota kuntoilija voi fysioterapeutin kanssa arvioida ja sen perusteella suunnitella tulevaa harjoittelua. SmartCardin hinta on 12€/kk.''
fysio6
Seinäjoen salilta löytyi muun muassa nää ihanat hienvärvääjät; TRX-nauhat. Näillä on maailman paras tehdä vatsalihaksia tai ylipäätään koko kehon painolla lihaskuntoliikkeitä.
fysio3
HUR-laitteissa käteväksi painon säätelyn mahdollistaa moderni ja helppo napinpainallus.
SAKIA bändikuvat-003
fysioo
Tästä pääset Fysio 2000- fb- sivuille ja tästä virallisille kotisivuille. Erityisesti kannattaa harkita Fysio 2000- sivujen tykkäämistä, sillä sieltä bongaat useimmiten reaaliajassa halvat hierontatarjoukset, arvonnat ja ajankohtaisimmat uutiset.

Jos olet kiinnostunut tutustumaan juurikin tähän kyseiseen Seinäjoen saliin, tarkemmat tiedot mahdollisista ajanvarauksista sekä hinnastoista löytyy ylemmästä linkistä. Fysio 2000 tarjoaa kuntosaliohjauksen ja fysioterapiapalvelujen lisäksi muun muassa mahdollisuuksia painonhallintaryhmään, ravinto-ohjaukseen, paineaaltohoitoon, akupunktioon jne.

- Ina

*yhteistyössä Fysio 2000 kanssa

1 kommentti:

 1. Hei!
  Olen kirjoittamassa opinnäytetyötä liittyen blogeihin ja niiden käytettävyyteen. Tavoitteena on parantaa erästä ilmaista blogipalvelua ja siihen tarkoitukseen tarvitsisin blogia kirjoittavien henkilöiden apua. Toivoisin, että mahdollisimman moni blogin kirjoittaja kävisi täyttämässä alla olevan linkin kyselyn.
  Kysely on helppo ja nopea täyttää ja siihen vastanneiden kesken arvotaan kaksi Finnkinon leffalippua!
  https://goo.gl/forms/Kt7KtvQtGY60anes1

  Kiitos avusta!
  – Tiia Valtonen

  VastaaPoista