maanantai 19. syyskuuta 2016

10 faktaa minusta

 1. Oon perusluonteeltani aika hajamielinen tyyppi. Siedän lievää sekasortoa ja siivoan yleensä vasta silloin, kun oon kutsunut ihmisiä kylään. Rakastan kyllä siisteyttä, mutta en osaa ylläpitää sitä yhtä päivää kauempaa. Meen first things first- mentaliteetilla ja jos koen, että nyt on tärkemäpi elää vain hetkessä, niin taatusti elän. Oon monta kertaa etsinyt kännykkää samalla kun se on ollut 1 sentin päässä korvastani puhelun aikana.. Näissä asioissa en ole tullut tippaakaan äitiini, vaan pikemminkin isä-Igoriin..
2. Pidän itseäni peruspositiivisena ja pienestä ilakoivana persoonana, mutta kun mä menetän hermoni niin olen todella pippurinen. Perheenjäsenet ja läheisimmät ystävät tämän voivat todistaa.. Joko itsehillintäni on kasvanut tai olen muuten vain rauhoittunut ihmissielu, sillä koen että raivoan suuttumuksesta harvemmin kuin nuorempana. Etelän temperamenttia ei tältä neidiltä varmaan koskaan uuvu.
 3. Voin nukkua koska vaan ja milloin vaan. Omaan superhyvät unenlahjat ja minua ei mitkään ärsykkeet häiritse saamasta unta. Interreilillä olin ainut, joka pystyi oikeastaan nukkumaan ulkona kivilattialla tai juna-aseman nurkkauksessa epämiellyttävissä olosuhteissa. Nukkuminen on ihanaa, vaikka pahimpina sattumuksina yli 3 tuntisiksi venyvät päivänokoset eivät ehkä ole optimaalisimmat tehokkaan ajankäytön kannalta.
 4. Nautin sosiaalisista tilanteista enkä jännitä virallisten puheluiden hoitamista lainkaan. Minulle sosiaaliset tilanteet ovat aika lailla helppoja, enkä siksi pysty henkilökohtaisella tasolla aina samaistumaan niihin joille se tuottaa vaikeuksia ja hirvittävästi ylimääräistä päänvaivaa. Olen pitänyt näitä asioita ennen itsestäänselvyyksinä enkä ole osannut ymmärtää, että kyse on hyvistä sosiaalisista taidoista, mistä voi olla ihan yhtä lailla ylpeä kuin vaikka musikaalisuudesta tai hyvästä kielipäästä.
 5. Kenellekään minua jo pidempään seuranneelle ei tule tämä varmasti yllätyksenä, mutta oon todella emotionaalinen ja herkkä. Ensinnäkin a) myötäelän voimakkaasti jopa tuikituntemattomien ihmisten puolesta ja b) liikutun mitä yksinkertaisimmista asioista. Välillä siihen ei vaadita kuin puistossa yksin istuva suloinen vanhus baskeri päässään. Tänään tirautin kyyneleet tälle Jipun koskettavalle ja äärimmäisen rohkealle haastattelulle. 
 6. Koska kuudennen kohdalla alkoi oma mielikuvitus tökkimään, kysyin siskoltani apua faktahaasteeseen ja täältä pesee yksi faktuura: olen sinnikäs suostuttelemaan. Kyllä, luit oikein. Jos tahdon aurinkoiselle kävelyretkelle mukaan seuralaisen, olen verbaalisesti hyvin sanavalmis taikuroimaan erilaisia loitsuja, että saisin tahtoni läpi. Mulla on suuri taipumus myös siihen, että haluaisin ihmisten innostuvan ihan kympillä samoista asioista kuin minä. Ja joskus mua ärsyttää, jos se toinen ei tajua mun pointtia eikä eläydy siihen samalla intensiteetillä, hahah. Useimmiten uhreina ovat olleet Samuli ja Ana, pahoittelut että oon välillä ollut raskas teitä kohtaan...
7. Koska ihmismieli on valtavan monimuotoinen ja kimurantti, koen olevani kaikkien yllämainittujen luonteenpiirteiden lisäksi rauhaa rakastava perheen keskimmäinen lapsi. Olen omaksunut vahvan isosiskon roolin Anan ja mun sisarussuhteessa, vaikka omaan vielä isoveljen- ja siskonkin. Draaman keskellä saatan lähteä sanasotaan pontevasti mukaan tai olla kuin mikäkin viisas aikuinen, joka yrittää saada tilanteen rauhoittumaan. Koen, että oon aika huolehtivainen ja kuuntelevainen sisko ja ystävä. Ainakin monet ystävät avautuvat hyvin henkilökohtaisistakin asioista minulle luottamuksella, joten terapiatunnit ja maailmanparantelu puolin ja toisin ovat hyvin yleistä ajanviihdettä.
8. Ensimmäinen asia mitä teen kotiin tullessani, on housujen ja rintsikoiden riisuminen pois. En siedä hengailla tiukoissa vaatteissa rakkaassa kot'puolessa. 
9. Vaikka kuinka rakastan kaikkea mikä liittyy muotiin, vaatteisiin ja meikkeihin, olen sydämeltäni niin maalaistyttö kuin olla ja voi. Hetkellisesti on kiva esittää naisellista tyylimimmiä kaupungilla, mutta ei sellaista jaksa pidemmän päälle - ainakaan joka päivä. Välillä on pakko saada vain rötvätä löysässä Mikki Hiiri- paitulissa, meikit silmäkulmiin rapistuneina ja hiukset harjaamatta. Tai ei se munkaan mielestä hyvältä näytä, mutta se on helppoa ja kivaa! Silloin on ystävyyssuhdekin mainiolla tasolla, kun saa olla rumana toisen edessä hahah. 

@Miisa Rotola-Pukkila

10. Haaveilen uusista blogisivuista tai pikemminkin sen visuaalisesta ilmeestä, mutta olen aivan toivoton kaiken maailman HTML-koodien ja muiden tietsikkahärpäkkeiden kanssa. Haaveeni olisi saada kone pyörimään sen verran hyvin, että kykenisin muokkaamaan kuviani ammattitaitoisemmin esim. LightRoomilla. Välillä mielessäni pyörii myös videoiden kuvaaminen, mutta ei niinkään professional- mielessä vaan toteuttamismieli olisi hyvin Inamaiseen rentoon tapaan. Tykkäsittekö kuunnella mun höpinöitä ja ajatuksia joistain tietyistä aiheista, vaikka videot eivät olisikaan viimeisen päälle editoituja?


Kertokaa, mitä tykkäsitte faktapostauksesta ja mitä teille lukijoille muutenkin kuuluu? ♥

- Ina

14 kommenttia:

 1. Hei Ina!
  Ensinnäkin, olet todella kaunis noissa postauksen kuvissa. :)
  Ja tuo videoidea kuulostaa kovalta. Luin sun vanhaakin blogia ja silloin lemppareita olivat sun videot, niistä välittyi hyvää mieltä.
  -M

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että miten ihana kuulla! 💜 Hahah aivan naurattaa kun miettii minkälaisia höpsönpöpsön-videoita on tullutkaan ladailtua blogiurani aikana. Kiva et jääny kivoja fiiliksiä niistä!

   Poista
 2. Todella todella kiva postaus! Vuosia sun blogia seuranneena, tuun aina niin iloseksi kun nään sun julkasseen jotain uutta blogiin. Viikkojen piristys. Oot säteilevä ilopilleri :) ja kyllä, suuret peukut videopostauksille! Esim. Jotain syvällistä pohdintaa tai myday olis todella mielenkiintoinen :) tai jokin video Tampereelta, ympäristöstä tms.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai mieletön kuinka hieno kuulla! Antaa valtavasti lisäboostia bloggaamiselle. Iso kiitos ja otan korvan taakse noi sun hyvät videoidiksetkin.. :-) ❤

   Poista
 3. Sulla on aivan ihanat hiukset!

  https://m-stay-fresh.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :-) Kuivia latvuksia täytyis kyl leikata..

   Poista
 4. Mitä meikkivoidetta tms käytät sun kasvoilla vai käytätkö yhtään mitään? Sulla on niin älyttömän kauniin näköinen iho, kerro salaisuutesi ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käytän SleekMakeUpin vähän tummempaa meikkivoidetta sekoitettuna Rimmeliin.. en mitään kummosempia käytä mut contourit taiteilen Anastasia Contour Kitin kahdella eri paletilla eli voidemaisella ja puuterimaisella yhdistettynä. :-) Kiitos kovasti vaikka mulla siis ihan perus iho johon tulee yhtälailla hormonifinnejä jne!

   Poista
 5. Nää faktapostaukset on aina niin hauskoja! :) ja voi että samaistun tuohon kasiin! Ekana ku pääsee kotiin niin farkut ja rintsikat pois ja tilalle jotain rentoo! Kaikista hulluinta ehkä, että se pitää tehdä heti. Vaikka ois jäätelöt kauppakassissa sulamassa XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiva kuulla jos tää postinki miellytti teikäläistä! :-) Hahah joo ai että toi on autuainta mitä tiedän....

   Poista
 6. Voin samaistua faktoihin 1.,3. ja 5.:D Videot ois tosi kivoja :3 Terveisin lukija joka on seurannu sun bloggaamista alusta alkaen *-*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha vähän hyvä! En oo ainut peltipää xD Ihana jos oot oikeen vakkarilukija! Arvostan. 💜

   Poista
 7. Heipparallaa! :D Ihana tuo fakta lievän kaaoksen sietämisestä. Mulla on niin sama suhde siivoamiseen. :"D Voimauttavaa lukea, etten oo ainut siinä asiassa. Kiitos avautumisesta.

  VastaaPoista