tiistai 13. syyskuuta 2016

Babyshowerit ja viimeaikaisia kuulumisiaHellureips!☻

Uusi viikko ja uudet kujeet. Elän ihan sunnuntaissa, sillä saavuin vasta tänään takaisin Tampesteriin. Täytyy sanoa, että oli kyllä aivan ihanan rentouttava viikonloppu Ilmajoella kotomaisemissa. Menomatka pendolinolla kesti vaivaiset 55 minuuttia ja Seinäjoen kyläraitti tuntui suloisen (tylsän) rauhalliselta verrattain uuteen kot'kaupunkiin. Hah, oikeesti on huono huijata itteään kaupunkilaiseksi, kun on real maalaanen. Senhän kuulee ja näkee jo kaukaa.

♥ Viime viikolla Ana-sisko oli meillä yökylässä ja oli muikeaa viettää laatuaikaa kaksin. Välillä Samppa menossa mukana. Tehtiin niinkin arkisia asioita, kuten käveltiin kaupungilla ja asioitiin ruokakaupassa. Analle myös sievä kiitos asukuvien ottamisesta.

♥ Kävin 2. kerran GoGo:n BodyPumpissa ja kyllä kroppa kiitti. Ensimmäinen kerta kun sinne eksyin itseäni rääkkäämään oli tietysti se tuskallisin ja kipein. Viime maanantaina käytiin Samulin kanssa pyörähtämässä spinningissä ja sekin oli hauska kokemus yhdessä pyöräillä vieritysten. Välillä naamailtiin toisillemme hikisen paikan tullen.

♥ Spinningistä mieleeni juolahti, jotta kyllähän me käytihin pyöräälemäs oikeen olan takaa yhtenä kauniina syyspäivänä. Toi mun parempi puolisko on hurahtanu vielä enemmän kaupunkipyöräilyyn kuin meikäläinen ja tässä kohtaa kiittäminen on hänen Helkaman miestenpyöräänsä. Suurin rakkaudenteko mitä olen vastakkaiselta sukupuolelta saanut on, kun Samuli työntää mun pyörään vauhtia ylämäessä.. Se oli niin koominen tilanne, että en meinannu naurultani saada poljettua. Miettikää vielä, kun Samuli sen aputyönnön jälkeen jäi itsekin hetkellisesti jälkeen rankassa ylämäessä. Yksi päivä hairahduimme fillaroimaan Pyynikin näkötornille ja appajee mikä ylämäki. Taisi olla reippaasti yli 200m korkeusero. Takaisin tullessa mentiin melkein ylinopeutta (46km/h).

♥ Rakas ystäväiseni Hanna (jota en ollut 1,5 vuoteen nähnyt kun likka on tässä välissä ehtinyt käydä Australiassakin kääntymässä) oli meillä pari yötä myöskin. Juteltiin elämän syvällisyydet läpi, kuten yleensä ystävyyssuhteissani on vahvasti tapana ja pidettiin hauskaa mm. syömällä herkkuruokaa, lenkkeilemällä ja tanssahtelemalla. Samuli sai myös kunnian viedä Hannaa jopparilla. Ei mun tarvinnu kipuilla persklomppuja, vaikkei tällä ruholla niin kipiää pääse tulemaankaan ku ei oo heti luuta vastas, hahah... :''D

♥ Lauantaina pidettiin mun rakkaalle ystävälle Ellille babyshowerit. Leivoin edellisiltana maukkaaksi koetun pätkis-juustokakun  ja vedettiin tulevaa äitiä höplästä järjestelemällä piltin- ja suklaanmaistamisia silmät sidottuina sekä suoraan vauvan vaipoista. Oli mukava järjestää yllätys Ellille ja nähdä muutenkin pitkästä aikaa.


Tässä hiukan viime päivien kuulumisia. Nyt painun pehkuihin oitis! Kertokaahan, jos teillä tulee mieleen jotain postausideoita. Ottaisin lämpöisesti vastaan. ♥

- Ina

2 kommenttia:

  1. HÖH ajattelin et sulle tulee vauva ja innostuin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah voi ei!! Mikä pettymys xD sua on kyllä johdettu ilkeesti harhaan 😂

      Poista