sunnuntai 23. lokakuuta 2016

Välillä on hyvä vaan olla


Hellurei ihmiset hyvät

Eletään lokakuun loppua ja monenlaista on ehtinyt tapahtua. Uusi mielekäs työ Glitterissä, 3 viikon flunssakierre yhdistettynä kuivaan ja kutiavaan yskään, kummitytön 2v synttäribileet, ystävien yökyläilyjä sekä Pohjanmaan reissua. Arki on ollut ihanan tavallista, rehellisesti sanottuna välillä ihan jopa tylsää. On huojentavaa sisäistää se tosiseikka, ettei aina tarvitse olla takomassa kun rauta on kuumaa. Vaikka kirpsakkana syyspäivänä auringonsäteet houkuttelevat nauttimaan ulkoilmasta, ei aina tarvitse jaksaa olla hirmu reipas ja energinen. Kerran kaks taisin mennä päiväunille kun ei ollut tekemistä. Silloin on helpottava laittaa kännykkä äänettömälle yöpöydän kulmaan ja olla täysin tavoittamattomissa. 

Muutto Tampereelle on poikinut paljon uusia asioita, ihmisiä ja menoja arjen ympyröihin, joten välillä on tervettä vetäytyä edes päiväksi omiin ajatusmaailmoihin. Niinkin yksinkertainen asia, kun kynsilakan laittaminen kiireettömässä ilmapiirissä voi olla todella terapeuttista. Tykätään Samulin kanssa katsoa myös paljon elokuvia, joten kotisohvalla mammiminen saunatakki yllä on melkein parasta mitä syksyssä tiedän. 

Iloitsen siitä, että vihdoinkin parantuessani inhottavasta basilliystävästä pääsen jatkamaan kuntosalilla/ryhmäliikuntatunneilla käymistä. Aion ottaa positiivisen startin uuteen viikkoon ja pitää entistä enemmän huolta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnistani, johon kuuluu sopivissa määrin menoa ja lepoa. Ehkä vielä 21- vuotiaana ei ole aika pysähtyä. Viisautta on löytää itselleen toimiva balanssi ja kuunnella omaa jaksamistaan näissä suoritusyhteiskunnan ristipaineissa.

Mitä teidän syksyyn kuuluu ihanaiset?☺♥ 

- Ina

2 kommenttia:

  1. Ai että mä tykkään sun blogista! Oon seuraillu tätä ties kuinka kauan ja aina vaan on kiva olla kyydissä mukana :) Kivaa on myös se, että oot muuttanut Tampereelle, koska bongailee välillä tuttuja maisemia ;) Ite tosiaan muutin yli vuosi sitten opiskeluiden perässä tänne ja tykkään kyllä tästä kaupungista ihan älyttömän paljon. Mutta tosiaan, jatka samaan malliin ja kivaa viikkoa sulle Ina <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihan tuhottoman paljon! ♥ Tämmöset kommentit antaa mulle erityisen paljon hyvää mieltä ja lisämotivaatiota bloggaamiseen. Arvostan jokaista lukijaa joka jaksaa lukaista postaukseni loppuun, sillä se on tekstin kirjoittajalle suurin palkinto. :-) Hauska, että oot bongaillu mun kuvien kautta tuttuja maisemia. Tampere on helmi mesta! Kaikkea hyvää sinulle Mette ♥ Tuu joskus nykäisemään hihasta jos törmätään kaupungilla!

      Poista