maanantai 28. marraskuuta 2016

House of Brandon ja alennuskoodi

*postaus toteutettu yhteistyössä House of Brandonin kanssa. 
 Hei taas, te lukijat ihanat! ♥ Tänään taas pitkästä aikaa kunnon asukuvia, sillä sain minuuttiaikataululla Miisan kuvailemaan kanssani ennen hänen yliopistoluentoaan. Ja mitä parasta, kirpsakan pakkassään ansiosta jopa pieni aurinko pilkahteli meille tuolta Tampere- talon takaa ja valoitus oli tähän vuodenaikaan nähden erinomainen. Kyllä ihminen voikin pienestä iloita. 
 Villakangastakkeja ei voi naisella olla koskaan liikaa, eihän? Tämä ylläoleva villakangastakki on laadultaan paljon parempi, mitä monet muut omistamani. (Materiaali: 20% villaa, 66% polyesteria, 10% akryylia, 2% nailonia ja sisäpuoli 100% polyesteria). Oma takkini kokoa M, hinta 99,95. 
 Mitä vanhemmaksi tuun, sitä enemmän rakastan hillittyjä perusvärejä. Mielestäni harmaan eri sävyt ovat kauniita vaatteissa, vaikka  edelleen tykkään pukeutua suhteellisen rohkeasti myös värikkäisiin yksityiskohtiiin. Etenkin tumman tukan kanssa harmaa korostaa kivasti vastavärejä. Onko teillä mitään luottovärejä ulkopukeutumisen suhteen? 
 Esiinnyn Matka ensimmäiseen jouluun- näytelmässä tämän viikon, joten kiiruhdin ensimmäisestä esityspäivästä suoraan Sorsapuistoon valokuvailemaan. Valoisa aika kun on niin kortilla, mikä tietänee haastavia (lue: mahdottomia) kuvaushetkiä bloggaajan arjessa. Olen iloinen, että sain selkeät kuvat otettua näistä vaatteista!
 Sain jo työpaikallani kehuja tästä hulmuavasta Noisy Mayn ''toppimekosta'', mikä soveltuu hyvin vähän siistimpään arkikäyttöön taikka partylookina juhlatilaisuuteen. (Materiaali: 55% viskoosia, 45% metallikuituja) Oma toppini kokoa S, hinta 21,95e. 
 Viime aikoina on ollut vapauttavaa luopua sellaisista vaatteista, joita en ole käyttänyt vuosikausiin. Esimerkiksi kunnon talvitakki on pitkäikäinen hankinta ja mietin nykyään aina 2x tai 3x kertaa, että tulisinko oikeasti käyttämään tätä vai sokaiseeko hetken mielijohde silmäni todelliselta tarpeelta. Sama kuten jumppahousujen suhteen, olen käyttänyt vuosia samoja ja sen huomaa myös materiaalin venymisenä ja kulumisena. Rehellisesti sanottuna iloitsen terveellä tavalla tästä pienestä materialismionnellisuudesta. ☺
Viimeisenä esittelen minut kauttaaltaan ihastuttaneet, We Are Fit- merkkiset kukkaispöksyt. Vanhat blogin lukijat taitaa tietää, että lila on mun lempi väri ollut kautta aikojen.. joten mikäs sen parempaa, kun saada treeneihin hiukan väriä ja potkua näin söpöillä jumppahousuilla.
(Saanko käyttää täst' edes arkisin vain näitä housuja, saanhan? ♥)
P.S. Näistä suositellaan ottamaan 1 numeroa pienempää kokoa, mitä yleensä. Omani ovat kokoa S ja hinta 69,95. 
Jos nyt unohdetaan tässä vaiheessa kaikki maailman muka hauskimmat lorutukset siitä kuinka napa näkyy ja naapurin pojat nauraa.. 13-vuotiaana otettu napakoru kunniaan hei! ;D Nämä We Are Fit:in tekniset treenitrikoot ovat kestävän tuntuista ja läpinäkymätöntä materiaalia kera fantastisen istuvuuden. Ihan oikeesti, näistä ei näy tippaakaan läpi. Ei oo nykypäivänä itsestäänselvyys kun on urheiluvaateostoksilla, iso peukku näiden ihastuttavalle ulkonäölle sekä materiaalille. 

Tänään on House of Brandonin puolella Cyber Monday, joten kaikista normaalihintaisista tuotteista lähtee vielä -20& alennusta koodilla ''CYBER'' (ei koske jo alennettuja tuotteita). Sinne vaan selailemaan ja shoppailemaan, täytyy myös kehua että oma pakettini tuli tilauksesta heti seuraavan päivän päästä.

Mitä tykkäsitte asukokonaisuudestani? Onko vielä Suomessa villakangastakkikelit?


- Ina


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti