sunnuntai 6. marraskuuta 2016

Q&A pt.1 - VideopostausKirpsakat sunnuntaiheipat täältä Tampesterista! Te lukijat saitte jättää mulle kysymyksiä viime postaukseen ja eilen pääsin vihdoin niihin käsiksi. Monen toive oli, että toteuttaisin postauksen videomuodossa - joten vuoden videohiljaiselon jälkeen täältä pesee!☻ Mä en oo kokenut konkari näiden videomuokkausten suhteen, joten rennolla & hepsankeikkamaisella asenteella mennään - kuten vanhoina ''hyvinä'' aikoina hahah. Ei vaan, sisältö olkoon tällä kertaa ulkoisia seikkoja merkityksellisempi. Toivon, että video tuottaa teille iloa ja mielelläni kuulisin myös rehellistä (ei pliis raakaa kivitystä x'D) palautetta.


Tuun tekemään vielä muutaman videon jatko-osan jäljelle jääneistä kysymyksistä, joten odottakaahan vaan! Ihanaa alkavaa viikkoa teille beibsit ♥

- Ina

20 kommenttia:

 1. hyvä video, ois vaa tehny mieli välillä kysyä kysymyksiä esim niin kuin mikä se raamattukoulu on?:D Mulla ois vielä kysymys jos kerkeää toiseen videoon, eli kadutko mitään asiaa? Jos kadut niin miten oot oppinu elämään asian kanssa eikä se paina sun mieltä enää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ajattelin seuraavassa videossa vastata enemmän noihin uskoon liittyviin kysymyksiin, mutta raamattukoulu on nimensä mukaisesti raamattukoulu! Oikeastaan ihan tarkalla nimellä tämä kyseinen raamis on opetuslapseuskoulu, missä siis opiskellaan Raamattua ja kristinuskon näkökulmasta erilaisia teemoja. Lisäksi meillä on jonkin verran käytäntöä eli palvellaan esim. seurakunnan kahvitusvuoroissa. Näin lyhyesti selitettynä :)

   Poista
 2. Voi miten kiva piristys oli tää sun video! Niin kaunis Ina siellä! <3 Innolla odottelen seuraavaa videota!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon rakas!! 💙 Onpa kyllä ikävä sua. Kiva ollu seurata myös sun blogin kautta kuulumisia :-) ihana Julle

   Poista
 3. Haha, vai vuoden edellä perusopintojen myötä :''''D sääli, mutta et..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, ei nyt ihan vuotta kuitenkaan. En ehkä ihan sanatarkasti tarkottanut, mutta edellä kuitenkin. :-)

   Poista
 4. Tosi kiva video, oli kiva kuulla sun ajatuksia! :) Jos sosiaaliala enemmän kiinnostaa, niin ootko miettinyt että sosiaalityötäkin voi opiskella yliopistossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos todella paljon! ♥ Palaute on POP :-D Joo mä itseasiassa tiesinkin, että sosiaalityötä voi lukea yliopistossa. Hmmh, en oikeen tiedä. Onkohan liian teoreettista meikäläiselle? Ei toki välttämättä, pitänee tutkia! Kiitos vinkistä :-)

   Poista
  2. Sosiaalityöhön on sitten jo ihan eri asia kuin sosionomin työ ja tähtäävät hyvin erilaisiin töihin. Sosiaalityöntekijän ja sosionomin työnkuvan on hyvin eri näkökulmasta joten kannattaa niihinki tutustua tarkasti kun opiskeluvaihtoehtoja miettii.

   Poista
  3. Niinpä! Näin mäkin olen ymmärtänyt ja lähtökohtaisesti koulutus hyvin erilainen kun verrattavissa amk ja yliopisto.

   Poista
 5. Oletko tykännyt raamattukoulusta? paljonko se maksaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon tykännyt raamattukoulusta! Se yhdistettynä Glitterissä työskentelyyn on kyllä tasapainottava kombo. :-) En puhu mistään raha-asioista blogissani.

   Poista
  2. Musta aika outoa ettet voi kertoa jonkun asian hintaa? Siitä saattaiso jollekkin olla apua.. ymmärrän ettet tietenkään omia raha-asioita someen jaa mutta eihän tämä nyt siihen mielestäni liity..

   Poista
  3. Ehkä kyse on enemmän siitä, että en halua raha-asioista ruodittavan näin julkisesti mun blogin kommenttikentällä. Message Opetuslapseuskoulun hinnasto löytyy näppärästi googlettamalla kyseisiltä nettisaiteilta. :-) Ja jos jollakin on erikseen kysyttävää liittyen tähän aihepiiriin niin saa laittaa vaikka facen messengerissä/snäpissä/sähköpostissa henkilökohtaisesti viestiä! :-)

   Poista
 6. Moikka! Kyselit snäpissä postaus ideoita nii multa löytyis muutama 😊 En oo seurannu sun blogia ennen sun taukoa joten en tiedä ootko jo postaillu näistä tai onko nää mun ehdotukset ihan tylsiä haha 😂 Ehdotanpa kuitenki!

  - elämäni akkoset
  - tyyli postaus, missä käyt läpi millanen sun vaatetyyli on ollu vuosien varrella tai jos sulla on ollu jotain vaateyhdistelmiä mitä et enää suostuis laittaan päälle nii se ois ihan hauska! Eli "muotimokia"
  - kuvia lapsuudesta, ellei ole liian henkilökohtaista :)
  - 10 vuoden päästä
  - parasta minussa
  - asuntopostaus
  - hiusten/kasvojen hoito rutiini
  - jos tykkäät askarrella joulukortteja joku DIY postaus niistä 🎄🎁
  - onko jotain uudenvuoden toiveita?

  Tuossa tuli aika monta ehdotusta, toivottavasti joku nappais ja antais vähän inspistä! Nää voi tietenki toteuttaa joko blogin tai YouTuben puolella :) Älä muuten huolehi siitä että sun videot ois liian pitkiä, ite yleensä teen silleen jos tuntuu etten kerkeä kattoa videoa kerralla niin palaan sen ääreen sit vähän myöhemmin 😊 Musta se on just hauskaa ku välillä huutelet Samulille onko ruoka valmista 😂😂

  VastaaPoista
 7. Tulipa hyvä fiilis tästä videosta! Jatka samaan malliin! : )

  VastaaPoista
 8. Hei! Olen itse aloittanut nyt elokuussa sosionomi opinnot ja voisin kuvitella sut niin hyvin opiskelemaan tätä tutkintoa! Olen itse tykännyt todella paljon, sillä tämä tutkinto mahdollistaa moniin erilaisiin tehtäviin ja työllisyystilanne tällä alalla on todella hyvä.

  VastaaPoista
 9. Tsemppii okl:n hakuun! Ei kannata menettää toivoaan :--) perusopinnot on jo hyvä alku tulevalle!

  VastaaPoista
 10. Ootko kuunnellut Suhe Liveä :)?

  VastaaPoista