keskiviikko 18. lokakuuta 2017

10 faktaa minusta & arvonta instassa

syysmaasto24-1
1. Olen musiikkiorientoitunut suihkussakävijä. En voi käydä suihkussa, harvemmin edes pikasuihkussa (puhumattakaan hiustenpesusta) ilman taustamusiikkia. Vaikka pyykinpesukone pyörisi kuinka suurella pillerinpyörittäjän temmolla vieressä, niin musiikkia on oltava. Tai sitten katon (=kuuntelen) YouTubesta videoita. :'D
syysmaasto19-1
2. Oon se ärsyttävä ihmistyyppi, joka mielummin lähettää epäjohdonmukaisen ääniviestin kuin kirjoittaa normiviestin. Varsinkin jos on liikkeellä, niin äänitallenteiden lähettäminen on huomattavasti miellyttävämpää ja helpompaa, kun saa enemmän asioita sanotuksi. Kiireettömässä hetkessä myös maratonviestit luonnistuvat tältä neidiltä oikein mallikkaasti, mutta todellinen onni on nykyteknologian mahdollistava äänimaisemakulttuuri. 
syysmaasto17-1
3. Rakastan tutustua uusiin ihmisiin ja tunnen eläväni silloin, kun saan kokea vuorovaikutuksellista yhteyttä ihmisten kanssa. Kuvailisin itseäni aika elämännälkäiseksi kaveriksi, sillä sytyn uusista tilanteista ja ihmiskontakteista - toisin sanoen inspiroidun vahvasti elämästä. Kolikon kääntöpuolena olen kuitenkin havainnut, että jatkuva sosiaalisena oleminen on myös henkisesti kuluttavaa. Nykyään pyrin panostamaan tietoisesti enemmän läheisimpiin ihmissuhteisiin. Niihin ihmissuhteisiin, jotka antaa enemmän kuin ottaa. Olen tajunnut, että en pysty rajalliset voimavarat omaavana ihmisenä ylläpitämään vaikkapa 20 läheistä ihmissuhdetta yhtäaikaisesti. Oon persoonana semmonen, että annan itsestäni mieluusti 100% toiselle, mutta elämä itsessään on opettanut sen olevan mahdotonta. Pitää valita, kenelle on auki ja kuinka paljon. Se on omien rajojen tuntemista ja tervettä itsekkyyttä. 
syysmaasto14-1
4. Rakastan takkeja. Kaikista maailman asusteista, päädyn aina takkeihin. Muita takkihulluja siellä ruudun toisella puolella?
syysmaasto16-1
syysmaasto11-1
5. En oo koskaan käynyt Lapissa, saatika Pohjois-Suomessa muutenkaan. Lapsesta asti perheemme panosti enemmän ulkomaan reissuihin, esimerkiksi suuntasimme mielummin toiseen kotimaahani Serbiaan, kuin oltaisi laitettu sama rahasumma Lapin vuokramökkiin. Mutta tämä surullinen fakta ei vie pois sitä, että haluaisin kovasti matkustaa Lappiin ja nähdä se paljas Pohjolan kauneus omin silmin. Olisi ihanaa viettää aikaa paljon luonnossa ja kirjoitella tekstejä jossain tunturimökissä, ah mitä unelmointia.. 
syysmaasto9-1
6. Uskon Jeesukseen, enkä halua peitellä sitä. En myöskään ylikorostaa tai ''tuputtaa'' kenellekään, mutta miksi vaikenisin asiasta joka on mullistanut henkilökohtaista elämääni niin kokonaisvaltaisella tavalla? Sekunnit ja tunnit- blogin pitäjä Hanna Kivisalo kirjoitti mielestäni lukemisen arvoisen tekstin uskontohäpeästä Seinäjoen Sanomiin, jonka voit halutessasi lukea täältä. Mielestäni asenneilmapiiri nykyajan Suomessa on kääntynyt vakaumuksellisia kristittyjä vastaan, meidän tulisi olla ylpeitä uskostamme yhtä lailla kuten mistä muistakin elämän osa-alueistamme tahansa. Uskovat ihmiset ovat ihan tavallisia tyyppejä, tässäkin monelle yksityisessä/arkaluontoisessa aiheessa olisi hedelmällisintä tutustua aina taustoihin eikä tuomita tietämättömyyttään. Vakaumukseni antaa minulle suurimman ja syvimmän merkityksen elämään. 
syysmaasto13-1
7. En oo aikaisemmin elämässäni jaksanut panostaa kenkiin hirveästi, mutta viime aikoina olen oivaltanut kenkien merkityksen. Kengät tuovat hirvittävän paljon asukokonaisuuteen ja yleisilmeeseen. Edelleen nykyäpäivänä kenkien mukavuus ja helppokäyttöisyys ovat voittavia osatekijöitä. 
syysmaasto15-1
8. Alkuperäisenä etelä-pohjalaistyttönä olen täysin rakastunut ja omaksunut Tampereen omaksi paikaksi. Ollaan reilu vuosi asuttu Tampereella ja voin sanoa, että viihdyn täällä erinomaisesti. Tottakai Ilmajoella käydessä nousee nostalgisia lapsuus- ja nuoruusmuistoja mieleen, mutta tässä elämäntilanteessa en voisi kuvitella asuvani missään muualla kun täällä. Rakastan illalla Hämeenkadun vilskettä ja kaupungin valoja, mutta kuitenkin täältä löytyy niin paljon luonnonrauhaa ihan pyöräilymatkan päästä. Tampereella asuu lungii porukkaa, eikä mikään ole täällä liian isoa tai liian pientä. 
syysmaasto18-1
syysmaasto7-1
9.Rakastan luovaa kirjoittamista. Sellaista, missä ei ole tiukkoja ennaltamäärättyjä sääntöjä tai raameja. En pidä itseäni teknisesti erityisen lahjakkaana kirjoittajana, mutta tunteiden kuvailemisessa koen olevan ihan hyvä. Kirjoittaminen on minulle tapa jäsentää sydäntäni ja syvimpiä tuntojani. 
syysmaasto5-1
10. Koen olevani perusluonteeltani aika kiltti persoona, mutta se ei ole synonyymi mielistelijälle. Uskallan sanoa mielipiteeni ja pitää puoliani, mutta en tykkää tehdä sitä liian dominoivasti. Taas toisaalta tunnistan olevani tunteellinen ja vahva persoona, mutta en toivo tekeväni sitä muiden ihmisten kustannuksella. Oon herkkä aistimaan ihmisten tunnetiloja ja koen sen olevan valtava vahvuus ihmistuntemisessa. Tietysti kenenkään ihmisen tuntosarvet eivät ole absoluuttiinen totuuden mittari, mutta sanattomasta viestinnästä ja eleistä pystyy paljon lukemaan toista. Myönnän kamppailevani vielä tänä päivänäkin jonkun verran kiltteyden ja terveen itsekkyyden sopusointuisen balanssin löytämisessä. Ehkä lohduttavinta elämässä on tiedostaa, että kaikki me ihmiset olemme vajavaisia. Ei meistä täydellisiä tuu, vaikka kuinka yrittäisimme.  
syysmaasto21-1
*Junkyardin XXX-takin, Adidaksen pipon sekä Vansin Old Skool Litet olen saanut yhteistyönä* Junkyardilta.

Ja hei jos ette seuraa mua vielä instassa, niin nyt kannattaa! Sillä arvon siellä teille yhdelle onnekkaalle 100e lahjakortin Junkyardin verkkokauppaan. Nyt oitis osallistumaan, nimimerkki on vanha tuttu inanen ;-)

P.S. INA15 koodilla saatte -15% alennusta kaikista yli 50e ostoksista. Ei koske limited ja aletuotteita. Voimassa 27.10 asti!

- Ina


                                    Kuvat: Iida Oikarinen/ Muokkaus: Minä

8 kommenttia:

 1. mun on sua ikävä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinä senkin ilopilleri! <3 Taitaa olla vuosia ku ollaan viimeksi nähty :o

   Poista
 2. Ihana postaus! Ja ihanaa, kun netissäki aina välillä törmää muihin uskoviin! :) Lappi aiheisia postauksia mulla on mun blogissa http://loytoretkellablogi.blogspot.fi Lappi on kyllä ihan mieletön paikka! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiva kuulla, että tykkäsit! Pitääpä käydä tutustumassa sun blogiin. :-) Jee <3

   Poista
 3. Hauska postaus!! Ja hei Tampere on kyllä paras kaupunki, täällä kannattaakin asua :p Oon itse muuttanut tänne reilu vuosi sitten, mutta haaveillut Tampereella asumisesta jo kaaaaauan sitten :p

  - Kiia / https://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sulle! :-) Ja komppaan sua ihan täysin. Tampereelle muutto oli kauan suurena unelmana ja nyt on ihana elellä arkielämää täällä <3

   Poista
 4. Ihana sinä ja ihana Jeesus <3

  VastaaPoista